; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Robi

De ziua lui Robi, e petrecere în „Las Fierbinţi”

30 May 2013

Pro TV difuzează diseară de la 20.30 ultimul episod al celui de-al treilea sezon Las Fierbinţi'. Este ziua de naştere a poliţistului Robi (Leonid Doni) şi acesta vrea să facă tot posibilul să o cheme la el acasă pe Geanina (Anca Dumitra).

Astfel că atunci când se întâlnesc pe uliţele din Fierbinţi, Robi îi spune că este ziua lui şi că dă o petrecere la care este invitată. Geanina nu stă mult pe gânduri şi acceptă, neştiind că Robi nu vrea să mai invite pe nimeni pentru a rămâne singur cu ea.

Numai că planurile simpaticului poliţist sunt date peste cap în momentul în care află şi ceilalţi că este ziua lui şi ca e rost de petrecere.

Ce se va întâmpla când la uşa lui Robi se vor prezenta Dalida (Ecaterina Tugulea), Bobiţă (Mihai Bobonete), Dorel (Mihai Rait), Giani (Costi Diţă) sau Ardileş (Mihai Mărgineanu), veţi afla diseară.

Tot atunci Firicel (Cuzin Toma) face planuri de viitor pentru fiul său, pe care care vrea să-l vadă ajuns celebru şi cu bani. Îi povesteşte lui Celentano (Adrian Văncică) foarte încântât că vrea să-şi dea băiatul la fotbal ca să ajungă ca Chivu, deşi copilul nu are niciun talent în jocul cu balonul.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare