; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ziua lui, Măruţă a fost trezit în zori cu fanfara

28 January 2013

Prezentatorul emisiunii “Happy Hour” de la Pro TV, a fost trezit de o fanfară, de la ora 5.00, duminică, în ziua în care acesta sărbătoreşte 35 de ani.

După ce vineri artişti unul şi unul l-au sărbătorit pe Cătălin Măruţă, în direct, şi, “Din dragoste pentru Măruţă”, au venit în show-ul de la Pro TV cu daruri care mai de care mai năstruşnice, luni, de la ora 17.30, telespectatorii vor putea vedea cum a fost trezit Cătălin Măruţă de ziua lui.

Sărbătoritul a primit o vizită surpriză de la o fanfară condusă de colegii din redacţie, primarul Piedone şi Rică Răducanu, dornic să-şi ia revanşa după ce Măruţă a reuşit să-l păcălească de Ziua Naţională a României.

Ingredientele unei petreceri matinale

Tărăboi mare acasă la prezentatorul “Happy Hour”, multă voie bună, dar şi prezenţa poliţiei, toate acestea au fost ingredientele unei petreceri super-matinale, la ora 5.00.

Întreaga desfăşurare de forţe, dar şi reacţia sărbătoritului, vor face deliciul telespectatorilor în ediţia de luni, 28 ianuarie. Tot atunci, gazda emisiunii va fi un actor născut în aceeaşi zi cu Cătălin Măruţă: Florin Piersic.

dscf5331

Picture 1 of 13

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare