; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Catalin Maruta (2)

De ziua lui, Cătălin Măruță a trecut cu brio o nouă provocare!

27 January 2021

Live zi de zi de peste 13 ani. Astăzi Cătălin Măruță a împlinit 43 de ani, iar colegii i-au pregătit cele mai tari provocări! 

În prima parte a emisiunii, Ciucă și Nicolaină l-au convins pe Cătălin să accepte să fie legat la ochi și să aștepte intrarea în studio a unora dintre cele mai sexi prezențe feminine din România! Provocarea lui? Să ghicească cine era după un panou, văzându-le doar gleznele și modul în care siluetele lor dansau: 'Trei din zece din numele de pe listă vor fi după panou', i-a spus Nicolaină. 

'Tocuri de 12… poți să te mai rotești puțin? Să faci o mișcare și o piruetă? Sunt sigur!', a spus Cătălin în timp ce prima invitată se ascundea după panou. Pentru cea de-a doua a completat: 'Direct… sunt sigur 100%! Am avut 2 numere din această revistă și cunosc dansul, glezna. Cine dansează atât de sexi? Toată viața a fost atât de sexi!'. Iar la ultima apariție, s-a văzut nevoit să admită, foarte rapid: 'Gata, am ghicit-o. Nu are cum să nu fie ea?!'

'Dacă ghicești, primești un poster în mărime naturală', i-a promis Radu Ciucă! Iar Cătălin a demonstrat că a fost extrem de atent de-a lungul anilor la invitatele lui… și le-a numit corect pe toate cele trei: Dana Săvuică, Daniela Gyorfi și Raluca Podea! 

Emisiunea a continuat cu alți invitați și cu urări de la unele dintre cele mai cunoscute vedete din România: Smiley, Pavel Bartoș, Mihaela Rădulescu, Iulia Vântur și mulți alții. La mulți ani, Cătălin Măruță! 

Rămâneți aproape de emisiunea La Măruță în fiecare zi, de la ora 15:00 pentru a fi la curent cu toate informațiile din lumea mondenă și nu numai! 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare