; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ziua ei, Oana Cuzino dă petrecere virtuală

De ziua ei, Oana Cuzino dă petrecere virtuală

19 June 2013

Anul acesta, prezentatoarea emisiunii Ce se întâmplă, doctore?', de la Pro TV sărbătoreşte pe internet împlinirea a 42 de ani, alături de cititorii săi, odată cu relansarea site-ului care îi poartă numele.

Cadoul meu, pentru mine, pe internet va fi! www.oanacuzino.ro este un site de health & beauty, în care am investit sufleteşte foarte mult şi care va fi lansat chiar de ziua mea. Aşa că anul acesta voi face o petrecere virtuală', a declarat Oana Cuzino.

Mai mult decât atât, vedeta Pro TV le promite fanilor o mulţime de surprize, respectând obiceiul de a face cinste' cu ocazia aniversării sale:

Nu îi cinstesc doar de ziua mea, ci şi câteva zile după! O să avem premii frumoase pentru ei încă de la început, aşa că îi invit pe site-ul nostru şi pe pagina mea de Facebook pentru mai multe detalii. Îi cinstesc şi cu sfaturi legate de sănătatea lor, de sport, de un mod de viaţă sănătos, de copii şi multe altele pe care le pot descoperi pe site'.

Oana a încălcat' tradiţia

Dacă în anii trecuţi obişnuia să plece în vacanţă cu familia de ziua ei, Oana a încălcat' tradiţia de data aceasta, fără să-i supere prea tare pe soţul şi pe fetiţa sa:

Sunt foarte recunoscătoare pentru că sunt înţelegători şi îmi sunt mereu alături. Faptul că lansăm www.oanacuzino.ro nu înseamnă ruperea unei tradiţii de familie, ci o nouă experienţă de care ne bucurăm împreună. Cred că toţi trei am fi fericiţi dacă şi în anul viitor, vom avea o astfel de ocazie frumoasă de sărbătorit, pe lângă ziua mea'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare