; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De ziua ei, Ela Crăciun și-a lansat blogul

15 April 2013

Ela Crăciun împlinește astăzi vârsta de 31 de ani și a ales această aniversare pentru lansarea blogului personal www.elacraciun.ro.

Ideea unui blog i-a venit prezentatoarei de la Antena 3 ca urmare a preocupării ei active de a fi informată și de a avea un stil de viață frumos. Cititorii vor găsi pe blog interviuri cu oameni a căror activitate merită respectată, informații despre sănătate, sport sau parenting, modă și nu numai. Astfel, primul interviu publicat pe blogul personal este cu Monica Petrică, Prim Balerină la Opera Națională și jurat la showul Antena 1, “România Dansează”.

'Am vrut să creez acest blog pentru că, de-a lungul timpului, atât din ipostaza de prezentator de știri, cât și din ipostaza de mamă și de soție, m-am documentat și am ajuns să am acces la multe informații utile pe care eu, cu siguranță, mi-aș fi dorit să le găsesc mult mai ușor. Iar prin intermediul interviurilor descopăr oameni pe care cu toții îi admirăm pentru ceea ce fac și de la care avem de învățat', a declarat prezentatoarea știrilor de weekend de la Antena 3.

Ela Crăciun este editor prezentator stiri în weekend la Antena 3.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare