; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

KRISTIN CHENOWETH, DOVE CAMERON, SOFIA CARSON, CAMERON BOYCE, BOOBOO STEWART

De vorbă cu Sofia Carson şi Booboo Stewart din filmul Disney „Descendenţii”

25 September 2015

La sfârşitul lunii august, la invitaţia postului Disney, redactorul „TVmania' s-a întâlnit la Londra cu tinerii actori Sofia Carson (22 de ani) şi Booboo Stewart (21 de ani), pentru un interviu faţă în faţă despre cea mai recentă premieră Disney, pelicula originală „Descendenţii'.

KRISTIN CHENOWETH, DOVE CAMERON, SOFIA CARSON, CAMERON BOYCE, BOOBOO STEWART

„Descendenţii' spune povestea plină de învăţăminte a patru adolescenţi un pic diferiţi: Mal, Evie, Carlos şi Jay – interpretaţi de Dove Cameron, Sofia Carson, Cameron Boyce şi Booboo Stewart – sunt copiii personajelor negative din lumea Disney, adică Maleficent, Regina cea Rea, Cruella de Vil, respectiv Jafar din „Aladdin'. Toată viaţa, au crescut pe o insulă izolată de restul regatului Auradon, locuită doar de personaje negative exilate. Acum, printr-un concurs de împrejurări, sunt trimişi la un liceu din Auradon, acolo unde trăieşte Albă ca Zăpada şi cei ca ea, şi trebuie să se adapteze unei noi lumi, cu noi reguli, în care sunt priviţi cu suspiciune: la urma urmei, sunt şi ei răi. Sau poate nu sunt?

DESC_Logo_Romania_RGB

La Disney, filmul „Descendenţii' – un musical plin de magie, culoare şi lecţii de viaţă – a avut premiera sâmbătă, 19 septembrie, dar va fi difuzat şi în weekendul următor astfel: sâmbătă, 26 septembrie, de la 22.15, şi duminică, 27 septembrie, de la 11.30.

Mai departe, interviul cu Sofia şi Booboo, interpreţii personajelor Evie şi Jay în „Descendenţii'.

TVmania: Am văzut filmul şi m-am distrat incredibil.

sofia

Sofia Carson: Mulţumim, daa, toată lumea ne spune asta. Inclusiv adulţii. J

TVmania: La filmări cum a fost? V-aţi distrat?

Sofia Carson: Da, foarte mult. A fost uimitor. A fost ca un vis devenit realitate, ne-a plăcut fiecare minut şi vrem să luăm totul de la capăt.

TVmania: Ziceaţi mai devreme că a fost o provocare. De ce?

booboo

Booboo Stewart: Au fost mai multe provocări, de fapt.

Sofia Carson: Pentru mine, „Descendenţii' este primul film din carieră. Doar asta şi a fost o provocare în sine. Apoi, e vorba de importanţa faptului de a lucra cu nişte personaje atât de îndrăgite, cu o asemenea moştenire, precum personajele Disney.

Booboo Stewart: Faptul că Disney a pus atâta efort în acest film mi-a dat ceva emoţii. În condiţiile astea, nu vrei să fii chiar tu ăla care greşeşte sau complică situaţia. Aşa că, din punctul ăsta de vedere, da, a existat o presiune. Dar a fost şi distracţie.

Sofia Carson: Exact, a fost presiune, dar am transformat-o în distracţie. A fost incitant să faci parte din proiect.

TVmania: Încă de la începutul peliculei, jucaţi, cântaţi şi dansaţi. Cum v-aţi pregătit pentru rol?

Sofia Carson: Înainte de începerea filmărilor, am petrecut trei săptămâni într-o tabără de pregătire. Şi acolo ne-am antrenat, am dansat intensiv, am repetat, am învăţat coregrafiile şi toată partea asta mai sportivă, săriturile, cascadoriile. Şi acolo ne-am distrat serios, muncind în fiecare zi.

Booboo Stewart: În perioada aia, cum prindeam un pic de timp liber, că eram între mese sau indiferent pe unde, cum începeam să repetăm. A fost intens.

Descendentii

TVmania: Care a fost cea mai dificilă parte a rolului vostru?

Booboo Stewart: La mine ţine de faptul că rolul lui Jay e unul foarte atletic, fizic. Toată partea cu dansul, cu săriturile, n-a fost chiar foarte uşor.

Sofia Carson: În cazul meu, am fost nervoasă pentru că a fost primul meu film artistic, plus că a trebuit, pentru unele scene, să lucrez cu ecranul verde (n.r. elemente virtuale sunt adăugate ulterior la post-producţie). A trebuit să-mi imaginez cum arată lumea aceea în capul meu şi apoi să interpretez convingător, să găsesc undeva emoţia pe care trebuia să o transmit. Pentru că, din punctul ăsta de vedere, am fost norocoşi, în „Descendenţii' e vorba despre tot felul de emoţii.

TVmania: Cum a fost să lucraţi cu Kristin Chenoweth (interpreta lui Maleficent în film)?

Booboo Stewart: Cool. E o legendă.

Sofia Carson: Foarte bine. Este o actriţă atât de bună, atât de talentată. De fiecare dată când ajungea în faţa camerei, pur şi simplu exploda. De fiecare dată. Este incredibilă. Plus că e foarte haioasă, mai ales în scenele cu părinţii, cu personajele negative, când filmam, toată lumea era pe jos de râs. Plus că este reală, cu picioarele pe pământ, fără aere de divă sau lucruri de genul ăsta.

TVmania: Cântaţi, jucaţi şi dansaţi. Ce vă place să faceţi cel mai mult? Ce vă consideraţi?

Sofia Carson: Pot să fiu toate trei? Cântăreaţă, actriţă şi dansatoare? J Mă consider o artistă, un entertainer.

Booboo Stewart: Eu prefer actoria.

TVmania: La sfârşitul filmului, Mal lasă să se înţeleagă că povestea nu se opreşte aici. Despre ce e vorba?

Booboo Stewart: Nu ştiu, n-am văzut filmul. Hei, glumesc! J)

Sofia Carson: Da, ştiu, atunci când ochii ei se înverzesc, nu?! Se pare că povestea continuă, nu ştiu, eu aşa sper. Ar fi interesant de aflat ce va face Evie mai departe, ce vor face şi celelalte personaje, dar încă nu ştiu nimic despre asta. Sperăm, vom vedea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare