; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Penny Dreadful City of Angels

De vineri, 3 iulie, „Povești de groază: Orașul îngerilor” ajunge pe micile ecrane. Ce post îl va difuza

15 June 2020

Urmașul spiritual al serialului original „Penny Dreadful' / „Povești de groază' (2014), noul „Povești de groază: Orașul îngerilor' / „Penny Dreadful: City of Angels' va avea premiera pe 3 iulie, de la ora 21.00, pe HBO.

Acțiunea noii producții are loc în orașul Los Angeles din 1938, o perioadă și o zonă pline de tensiuni sociale și politice. Când o crimă macabră șochează orașul, detectivul Tiago Vega (Daniel Zovatto) și partenerul lui, Lewis Michener (Nathan Lane), sunt prinși într-o poveste ce reflectă istoria bogată a orașului: de la construirea primelor autostrăzi ale orașului și tradițiile sale profunde de folclor mexicano-american, la acțiunile periculoase de spionaj ale celui de-al treilea Reich și ascensiunea evanghelismului la radio. Peste puțin timp, Tiago și familia lui se luptă cu forțele puternice care amenință să-i distrugă. În centrul acestor tulburări, se află misterioasa Magda (Natalie Dormer).

La patru ani de la finalul „Poveștilor de groază', spin-off-ul „Povești de groază: Orașul îngerilor' a debutat pe Showtime, în America, pe 23 aprilie 2020. Primul sezon are 10 episoade. Serialul este disponibil și pe HBO GO.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare