; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Liana cu Alexandru Tomescu

De trei ori Alexandru la „Arte, carte şi capricii”: Repan, Tomescu, Solomon

13 March 2015

În fiecare ediţie de „Arte, carte şi capricii' aflaţi cele mai importante evenimente culturale – motiv pentru care, în această sâmbătă, vă puteţi întâlni cu trei mari personalităţi: Alexandru Repan, Alexandru Tomescu şi Alexandru Solomon.

Liana cu Alexandru Tomescu

Cu ocazia împlinirii a 75 de ani, maestrul Alexandru Repan, al cărui nume este legat de aproape 50 de ani de scena teatrului Nottara, a ales  a ales să îşi serbeze ziua alături de colegi şi spectatori. La evenimentul aniversar a fost prezentă şi echipa echipa emisiunii „Arte, carte şi capricii' care a realizat un interviu în exclusivitate cu cel care a fost Ivan din Fraţii Karamazov, fermecătorul Claudiu din Hamlet sau Lopahin din Livada de vişini.

Tot în această ediţie, Liana Stanciu stă de vorbă cu un alt Alexandru – şi anume cu violonistul Alexandru Tomescu. Care sunt cele mai recente realizări ale artistului, ultimele distincţii primite şi ce proiecte va desfăşura în 2015 – sunt principalele teme ale discuţiei. Totodată, vom afla detalii despre cea de-a VIII-a ediţie a Turneului Stradivariuis – Enescu Experience – dedicat anul acesta memoriei marelui muzician George Enescu. Acest eveniment, la care Televiziunea Română este coproducător, va debuta în 4 mai – ziua când comemorăm 60 de ani de la dispariţia lui George  Enescu.

Şi pentru că săptămâna viitoare are loc la Bucureşti cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Internaţional de film documentar One World Romania, Liana Stanciu va afla ultimele informaţii chiar de la directorul acestui mare eveniment, regizorul  Alexandru Solomon.

Din această ediţie de „Arte, carte şi capricii'nu lipsesc rubricile tradiţionale despre cultura YouTube şi filmele documentare, precum şi un dialog cu Rona Hartner despre ce anume este un film vegetarian şi cum este să joci într-o astfel de producţie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare