; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simona Taranu masina

De sâmbătă, 6 aprilie, Simona Țăranu face echipă cu Bogdan Mirică și Tiberiu Troia în emisiunea „La volan”

04 April 2019

Mașini, motoare' și Simona Țăranu. Prezentatoarea știrilor sportive de la Digi Sport și Digi 24 va fi, din această sâmbătă, și gazda celor pentru care automobilele și motocicletele sunt mai mult decât simple vehicule.

 Vezi galeria foto >

Din 6 aprilie 2019, de la ora 11.05, Simona Țăranu intră în echipă cu prezentatorii Bogdan Mirică și Tiberiu Troia și producătorul Alex Zereș La volanul' celei mai dinamice emisiuni auto-moto din parcul media românesc, acum într-un format de aproape o oră. Simona va prezenta noutățile din domeniul auto, iar Bogdan și Tibi vor avea mai mult timp la dispoziție să pună la încercare puterea și inteligența celor mai noi apariții pe patru sau două roți.

„Mă bucur că emisiunea La volan va primi la bord o prezență feminină. Noul format promite să demareze în forță alături Simona. Nu de puține ori ne-a mărturisit că are o slăbiciune pentru mașinile puternice și cu un design atrăgător, așa că îmbarcarea alături de mine și Tibi a venit ca una absolut naturală. Ne vom cupla centurile de siguranță și vom porni într-o călătorie și mai palpitantă, într-un format extins', a declarat Bogdan Mirică.

„E o mare bucurie să fac parte din echipa La volan. Apreciez foarte mult acest proiect și consider că este cea mai bună emisiune de profil. E o continuare firească, mai ales că, de mai bine de cinci ani, prezint rubrica auto la DigiMatinal. Am o relație excelentă cu toți colegii și le mulțumesc că m-au primit atât de frumos în echipa lor. Așa că, de sâmbătă, voi fi La volan, pe Digi 24, cu cele mai noi și mai interesante informații din lumea auto. Sport și mașini! Ce poate fi mai incitant?', întreabă Simona Țăranu.

Simona și-a început cariera la Digi 24, în urmă cu aproape șapte ani, când era încă studentă a Facultății de Regie de Film și Televiziune. Primul pupitru de la care a prezentat știrile a fost cel al jurnalelor de weekend Digi 24, dar peste doi ani a fost cooptată și de colegii de la Digi Sport. Simultan cu implicarea în emisiunea La volan, Simona va continua să fie o prezență constantă a știrilor sportive de la Digi Sport și Digi 24.

Prima ediție în noul format îl așază pe Bogdan Mirică la volanul unui model premium foarte popular, testat în Grecia. Aflăm cât de mult iubesc femeile acest vehicul și de ce ar trebui să îl iubească și bărbații, dar și cum se șofează defensiv, alături de pilotul Titi Aur.

La volan, singura emisiune auto care alocă un spațiu generos și subiectelor despre motociclete, este difuzată la Digi 24 în fiecare luni, de la ora 10:30, și sâmbăta, în format extins, la ora 11:05 la 12:00. Bogdan Mirică, Simona Țăranu și Tibi Troia aduc cele mai noi informații despre maşini, motociclete, biciclete, vehicule neobișnuite… aventuri, povești, locuri și oameni deosebiți.

 
   

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare