; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cei cinci prieteni fermieri © Turner and Leitwolf

De sâmbătă, 23 iunie, Boomerang lansează un nou serial de comedie, „Cei cinci prieteni fermieri”

20 June 2018

Din luna iunie, noul serial german „Cei cinci prieteni fermieri' va putea fi urmărit, în fiecare sâmbătă şi duminică, la Boomerang.

„Cei cinci prieteni fermieri' este o comedie hazlie, ale cărei personaje sunt animale. Serialul german va fi difuzat de Boomerang, de luna aceasta, şi se adresează întregii familii. Cățelul Paco, iepurașii Kimi și Loona și măgărușul Sören locuiesc împreună într-un hambar confortabil. Într-o noapte furtunoasă, un cacadu pe nume MC Digga se rătăcește și aterizează în casa lor. Acum, trebuie să împartă hambarul cu noul coleg, care are de depănat o mulțime de povești incredibile de prin călătoriile lui în jurul lumii. MC Digga e nedespărțit de smartphone-ul lui, pe care le arată prietenilor săi videoclipuri haioase.

Anke Greifeneder, Senior Executive Producer, Turner Broadcasting System Germania, a vorbit despre soluția tehnică care a dat naştere acestui serial:

„Producţia distrează audiența cu aventuri colorate și interesante. Considerăm că este important ca dialogul animalelor să fie autentic și viu şi am realizat acest efect prin tehnica morphing, adică prin animarea mișcării animalelor”.

„Cei cinci prieteni fermieri' poate fi urmărit, din 23 iunie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13.40, la Boomerang. Serialul va fi difuzat și în luna iulie, tot sâmbăta şi duminica, la aceeași oră.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare