; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CLEOPATRE

De pe 31 octombrie până pe 28 noiembrie, TV5MONDE prezintă „Secrets d’Histoire”

31 October 2017

În fiecare zi de marți, de la ora 19.40, descoperiți viețile, nu de puține ori surprinzătoare, ale unor personalități care au marcat istoria lumii: de la Cleopatra, la Churchill, trecând prin era amantelor lui Ludovic al XV-lea și prin cea a Femeilor Revoluției Franceze… Pasiune, putere, zvonuri și tragedii.

Emisiunea „Secrets d’Histoire', prezentată de Stéphane Bern, vine cu ediții speciale în care, prin intermediul documentarului și al imaginilor de arhivă, facem o călătorie în timp. O emisiunie clasică, de tradiție, în fiecare marți, de la 19.40, la TV5MONDE, și în reluare sâmbăta, de la ora 15.00. „Secrets d’Histoire' este subtitrată în limba română.

GEORGE SAND, LIBERĂ ȘI PLINĂ DE PASIUNE

Marți, 31 octombrie, de la 19.40.

O scriitoare extraordinară care, căutându-și independența, adoptă un pseudonim masculin. În tumultoasa sa viață amoroasă apare iubirea cu Frédéric Chopin…

Trailer:

MAREA DOAMNĂ, O FEMEIE-REBEL ÎN TIMPUL LUI LUDOVIC AL XIV-LEA

Marți, 7 noiembre, de la 19.40.

Destinul tragic și romanesc al lui Anne Marie Louise d’Orléans, prințesă miliardară nesupusă, ce se alătură taberei de Frondă împotriva puterii regale.

Trailer:

CHURCHILL, LEUL CU INIMA BLÂNDĂ

Marți, 14 noiembrie, de la 19.40.

Tinerețea petrecută în Palatul Blenheim, povestea de dragoste cu Clémentine, femeia vieții sale, și iubirea pentru literatură, care îi va aduce un Premiu Nobel.

Trailer:

CLEOPATRA, FRUMUSEȚEA FATALĂ

Marți, 21 noiembrie, de la 19.40.

O redutabilă conducătoare a armatei, femeie fatală, Cleopatra va da petreceri somptuoase și îi va cuceri pe cei mai puternici bărbați ai vremii, Iulius Cesar și Marc Antoniu. O întâlnire cu ultima Regină a Egiptului.

Trailer:

REGINA MARGOT, LEGENDA NEAGRĂ

Marți, 28 noiembrie, de la 19.40.

Un mariaj ratat, zvonuri, fantasme, dezmăț, religie… O întoacere la destinul tragic al uneia dintre cele mai fascinante femei din istoria Franței.

Trailer:

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare