; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Televizor

De Paște, TVR 2 a pregătit o selecție variată de filme și seriale

11 April 2017

În prima și a doua zi de Paște, TVR 2 va difuza mai multe filme, precum și un serial nou de aventuri SF, despre care puteți citi mai multe în cele ce urmează.

Programul TVR 2 în prima zi de Paște:

  • Duminică, 16 aprilie, de la ora 20.00, la TVR 2 este programat filmul de animaţie „101 Dalmaţieni', realizat de Studiourile Disney în 1961.
Ladies in Lavender - Doamnele de la malul mării (2004)

Ladies in Lavender – Doamnele de la malul mării (2004)

  • Tot duminică, de la ora 14.00, TVR 2 ne invită să le cunoaștem pe „Doamnele de la malul mării', într-un film romantic care le are în rolurile principale pe două mari doamne ale marelui ecran: Judi Dench şi Maggie Smith.

Ele sunt două surori de vârsta a treia, a căror viaţă liniştită la malul mării este dată peste cap de către un tânăr pe care îl salvează şi de care se ataşează – fiecare în felul său.

Vulturul roşu - Águila Roja (Spania, 2011)

Vulturul roşu – Águila Roja (Spania, 2011)

  • Duminică seară, de la 21.40, intră în acţiune „Vulturul roşu' – un erou care luptă pentru dreptate – folosind sabia, tehnicile ninja şi arcul cu săgeţi în Madridul anilor 1660.

Este povestea medicului şi nobilului Juan de Calavatra, duce de Velasco y Fonseca, grande de Spania care capătă denumirea de „Vulturul roşu' pentru că întotdeauna după o luptă, la plecare, lasă o pană roşie de vultur în urma sa, ca o semnătură inconfundabilă.  

Programul TVR 2 în a doua zi de Paște:

  • Luni, 17 aprilie, de la ora 13.40, TVR 2 difuzează „Cântecul munţilor' – o dramă realizată în Germania în 2005, despre puterea iubirii.
  • Tot luni, debutează un nou serial de aventuri SF „Mutant X' ce va fi difuzat zilnic, de luni până vineri la 15.50.

Având în rolurile principale pe John Shea şi Victoria Pratt, serialul porneşte de la un genetician care, în cadrul unui proiect ştiinţific secret de manipulări genetice alege să fugă de autorităţi împreună cu patru dintre  creaţiile sale: mutanţi cu puteri ieşite din comun. El doreşte, astfel, să-i ajute pe cei patru să-şi înţeleagă şi să-şi controleze noile puteri, în timp ce le dă şansa de a scăpa de cei care doresc să îi folosescă pe mutanţi în diverse interese oculte.

  • De la ora 17.40 este programat un nou episod al serialului coreean „Preţul trădării';

  • De la ora 21.10, urmăriţi continuarea aventurilor din „101 dalmațieni', difuzat duminică seară, în filmul „102 Dalmaţieni', o producţie Disney din anul 2000, cu Glenn Close şi Gérard Depardieu în distribuție.

    Pentru că, la finalul primului film, Cruella de Vil ajunge la închisoare, în cel de-al doilea ea încearcă să se vindece de obsesia ei pentru hainele de blană – dar fără mare succes, aşa că reia planurile malefice.

  • De la 23.00 revine cu un nou sezon – cel mai cinic, mizantrop şi genial medic: Dr. House'. 

Citiți multe amănunte despre grila de primăvară a posturilor TVR 2 și TVR 1 aici și aici

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare