; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La Maruta

De Paște, Pro TV anunță patru zile de sărbătoare. Ce vom vedea pe post în această perioadă

06 April 2018

De vineri până luni, Pro TV ne invită să descoperim talente autentice, ținuturi noi și personaje magice.

În Vinerea Mare, de la 20:30, talentul get-beget va surprinde încă o dată într-o nouă ediție Românii au talent. Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra, Florin Călinescu, Smiley și Pavel Bartoș sunt pregătiți să fie uimiți de noi concurenți ce caută calea spre titlul de „cel mai talentat român'.

Sâmbătă, de la 20:00, călătorim înapoi în timp cu filmul Exodus: Zei şi regi, care vorbește despre lupta dintre Moise și fratele său Ramses pentru a elibera poporul israelian de sub sclavie. De la ora 23:45, Alex Dima, corespondent Știrile PRO TV, continuă tradiția din fiecare an și aduce lumina și Slujba de Înviere în casele tuturor românilor, în direct de la Mănăstirea Sâmbăta de Sus.

În ziua de Paște, duminică la 20:00, Jackie Chan pornește în căutarea artefactelor furate din Beijing în filmul Zodiacul Chinezesc. Seara continuă cu filmul inspirat din legenda biblică, Noe, de la ora 22:00. Actorul Russell Crowe intră în pielea personajului mitologic care visează într-o noapte un potop fără sfârșit și primește de la Dumnezeu rolul de a salva întreaga planetă.

Luni, de la 20:30, Gerald Butler, Aaron Eckhart și Morgan Freeman aduc Olympus Has Fallen – Cod roșu la Casa Albă. După stabilirea unei importante întâlniri de negocieri, Casa Albă devine ținta unui atac terorist. De la 22:45, aventurile continuă tot în familie, cu băieții care încearcă să-și găsească marea dragoste și mamele care se visează soacre mari, în emisiunea Mă însoară mama.

Adela Popescu și Cove aduc o ediție specială Vorbește lumea în Vinerea Mare, la ora 10:30. Irina Loghin va povesti despre un moment emoționant atunci când a luat Lumină de la Ierusalim, actorul George Mihăiță vine în platou alături de familie, iar Andreea Bănică spune cum s-a schimbat această sărbătoare pentru ea de când a devenit mamă. De la ora 15:00, echipa La Măruță merge în Maramureș și le va arăta telespectatorilor cele mai frumoase tradiții, iar în platou vor veni Pepe și fiice sale, care vor povesti cum se pregătesc pentru Paște.

Duminică, de la ora 10:15, revin simpaticele personaje din Epoca de gheață: Misiune de Paște, cu o noua provocare pentru Sid: să aibă grijă de un ou. La 10:45, Skipper, Kowalski, Rico și Private fac echipă cu North Wind pentru a salva lumea în filmul Pinguinii din Madagascar. De la 13:30, Andra ne va umple casele cu vocea senzațională, cele mai cunoscute piese și emoții care aduc #pieledegăină din concertul Aievea. De la ora 15:00, vom intra pe tărâmuri magice în filmul Cronicile din Narnia: Prințul Caspian, unde cei patru frați revin în Narnia pentru a-l ajuta pe prinț să își recapete locul de drept la tron și să învingă răul.

Luni, în cea de-a doua zi de Paște, de la ora 08:00 începe Povestea Delfinului, produs după povestea reală a lui Winter, un delfin care și-a pierdut coada și a fost salvat din ocean. Ora 10:15 aduce filmul Odrasla lui tata. Adam Sandler este Billy Madison, un tânăr de 27 de ani care urmează să moștenească averea tatălui său, însă imaturitatea de care dă dovadă este un obstacol. De la ora 12:00, Vorbește lumea vine cu o nouă ediție specială cu muzică, voie bună și discuții cu familii model: Andreea Ibacka vine împreună cu mama sa, iar Jorje, Mihaela Cernea, Sanda Ladoși și Randi ne vor prezenta familiile. La Măruță vine de la 16:00 cu petrecere și multă distracție: Anamaria Prodan Reghecampf vine în platou alături de fiul său, alintat Bebeto, Andreea Marin își prezintă casa de vacanță, iar Tudor de la Fly Project își aduce familia în fața camerelor.

Săptămâna aceasta, PRO TV a pregătit patru zile de sărbătoare, în care personajele extraordinare, talentul și umorul autentic sunt la ele acasă, iar căldura, distracția și emoțiile vor bucura întreaga familie!

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare