; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana tudor si sotul

De Paște, Iuliana Tudor și soțul ei împlinesc 20 de ani de când sunt împreună

28 April 2016

Prezentatoarea emisiunii „O dată-n viață' de la TVR 1, Iuliana Tudor, este legată sufletește de sfânta sărbătoare a Paștelui. Vedeta și-a cunoscut soțul cu o ocazie specială, Noaptea Învierii!

iuliana-tudor-si-sotul

Momentul a fost unul emoționant, mai ales că cei doi se aflau la slujba de Înviere. Așa se face că anul acesta este unul special, cu atât mai mult cu cât Iuliana Tudor și soțul ei împlinesc 20 de ani de când sunt împreună.

iuliana_tudor_si_sotul ei, nasi

„Sărbătoarea Paștelui este un moment special pentru familia mea. Noaptea Învierii aduce cu ea primenire. Mie mi-a adus și soțul! La slujba de Înviere, în urmă cu 20 ani, în Biserica din Țintea, Băicoi. De aceea, în fiecare an suntem recunoscători pentru toate darurile primite și, înainte de toate, pentru Tudor! Aniversăm 20 de ani și nu ne vine să credem cât de repede au trecut…', mărturisește gazda emisiunii „O dată-n viață'.

Iuliana Tudor a fost întotdeauna reținută în ceea ce privește viața ei de familie și a preferat să-și țină soțul și copilul departe de ochii presei.

10974363_424361881046624_4949646369245883080_o

De Paşti, Monica Anghel este invitata Iulianei Tudor la ediţia specială „O dată-n viaţă'. Prin tradiţie, echipa pregăteşte întotdeauna de sărbători un program inedit, cu idei dintre cele mai spectaculoase. De această dată, simpatica interpretă şi actriţă Monica Anghel va face spectacol întruchipând… trei candidate la primărie. Cu muzică, dans şi veselie, ediţia „O dată-n viaţă' de Paşti poate fi urmărită chiar luni, pe 2 mai, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare