; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VSFM  Paste 2

De Paşte, Horia Tecău este invitat în ediţia specială „Vrei să fii milionar?”

17 April 2014

În prima zi de Paşte, Virgil Ianţu vă invită la o ediţie specială „Vrei să fii milionar?'.  Fundaţia BBDO Group Romania, Graffiti Social Work,  sprijină copiii talentaţi, dar care nu au resurse materiale, să-şi împlinească visele.

Duminică, 20 aprilie, Horia Tecău va concura la „Vrei să fii milionar?' pentru a o ajuta pe Maria Petre, elevă în clasa a VIII- a la Colegiul Dinu Lipatti din Bucureşti. Maria cântă la violoncel şi are nevoie de susţinere financiară pentru a participa la cât mai multe concursuri naţionale şi internaţionale.

[Not a valid template]

Maria a câştigat deja numeroase premii, învaţă bine, dar familia ei face cu greu faţă cheltuielilor pentru participarea la concursuri. Îşi doreşte foarte mult să îşi poată cumpăra un violoncel, dar pensia bunicii abia le ajunge să traiască.

Sunt convins că, peste ani, Maria va fi unul dintre românii care ne vor face mândri. Merită să credem în ea şi să o ajutăm să-şi împlinească visele',  a spus Virgil.

Daca vreţi să vedeţi cum se va descurca Horia Tecău şi ce sumă va câştiga pentru a o ajuta pe Maria, nu pierdeţi „Vrei să fii milionar?', duminică, 20 aprilie, de la ora 20:30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare