; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ewan McGregor, Mary Elizabeth Winstead

De necrezut! Ewan McGregor, tată pentru a cincea oară, alături de femeia pentru care a renunțat la o căsnicie de 22 de ani

30 June 2021

Actorul britanic Ewan McGregor (50 de ani) a devenit recent tatăl primulul lui copil cu actrița Mary Elizabeth Winstead (36 de ani), colega lui din serialul „Fargo', pentru care a renunțat la mariajul de peste două decenii cu soția lui, scenografa franceză Eve Mavrakis. 

Ewan McGregor, starul din „Războiul stelelor', care este deja tatăl a patru fete cu fosta soție, are un  băiețel botezat Laurie cu noua lui iubită, scrie presa britanică. Vestea a fost dată de fiica mai mare a actorului, Clara (25 de ani), care a pus o poză pe Instagram ținând în brațe bebelușul, felicitându-i pe cei doi. Ulterior, o altă fiică a actorului i-a urat bun venit în familie noului membru. 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Clara McGregor (@claramcgregor)

În 2017, Ewan McGregor a plecat de-acasă trântind ușa, scria atunci dailymail.co.uk. Detaliile au ieșit la iveală după ce actorul fusese văzut sărutându-se prin Londra, în văzul lumii, cu colega sa de filmări de la serialul „Fargo', Mary Elizabeth Winstead. Aceasta din urmă anunțase și ea că se desparte de soțul și cam tot atunci s-ar fi petrecut și despărțirea dintre McGregor și soția sa, scenografa franceză Eve Mavrakis. Divorțul celor doi a fost finalizat în 2020, iar pozele puse de fetele lui arată că relațiile cu copiii săi, serios zdruncinate la momentul despărțirii, au revenit la normal. 

Ewan McGregor a renunțat la tot pentru noua iubită

Pentru Mary Elizabeth Winstead, cea care i-a oferit recent cel de-al cincelea copil, Ewan McGregor a renunțat la o parte considerabilă din averea sa. Actorul a trebuit să împartă toate bunurile cu fosta soție, cu care a fost căsătorit timp de 22 de ani:

McGregor a fost nevoit să îi dea fostei soții jumătate din averea sa. Cea cu care a fost însurat timp de 22 de ani va păstra casa de 6,5 milioane de dolari pe care cei doi o deţineau în Los Angeles, precum şi bijuterii, bani şi 5 din cele 34 de maşini din colecţia fostului său soţ, în valoare de 525.000 de dolari.

Cei doi vor împart custodia legală şi fizică a celei mai tinere fiice a lor, Anouk, în vârstă de 10 ani. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare