; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Steven Univers

De mâine, un nou erou salvează lumea, la Cartoon Network | Premieră | VIDEO

07 October 2014

„Steven Univers', o nouă comedie animată produsă în studiourile Cartoon Network, va avea premiera în România miercuri, 8 octombrie, începând cu ora 16:25.

„Steven Univers', o nouă comedie animată produsă în studiourile Cartoon Network, va avea premiera în România miercuri, 8 octombrie, începând cu ora 16:25.

Serialul este creat de Rebecca Sugar, nominalizată la premiile Emmy, cunoscută pentru celebra serie animată „Să-nceapă aventura', şi îl are pe Ian Jones-Quartey („Să-nceapă aventura') în calitate de director general. „Steven Univers' se alătură serialelor „Să-nceapă aventura', „Un show obişnuit' şi „Uimitoarea lume a lui Gumball', cele mai cunoscute şi îndrăgite comedii de la Cartoon Network.

Serialul ne spune povestea gardienilor magici, Nestematelor de Cristal, şi a lui Steven, „fratele lor mai mic', care apără planeta de răufăcători. Steven este un băiat energic şi pozitiv care încearcă să-şi descopere superputerile. El este hotărât să devină erou, la fel ca Nestematele. Aflat pe jumătate în lumea reală şi pe jumătate în lumea magică, Steven reuşeşte câteodată să intervină în misiunile Nestematelor şi magia acestora se prăbuşeşte în viaţa sa. Dar, indiferent ce se întâmplă, Steven are un zâmbet pe buze, chitara în mână şi o glumă în buzunar.

Nestematele de Cristal, gardienii autoproclamaţi ai universului, sunt o adevărată familie. Granat este un lider puternic şi disciplinat, Perlă este perfecţionistă şi tânjeşte după o ordine logică, iar Ametist este pragmatică şi, totodată, butoiul cu pulbere a grupului.

„Steven Univers' va avea premiera în România miercuri, 8 octombrie, şi va putea fi urmărit de luni până vineri, de la ora 16:25. Serialul a înregistrat un adevărat succes în Statele Unite ale Americii, fiind cel mai vizionat serial la toate categoriile de vârstă, 2-11 ani, 6-11 ani şi 9-14 ani. Datorită acestui succes, Cartoon Network a anunţat că serialul a primit undă verde pentru sezonul doi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare