; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

S a lansat Megamax, un nou canal pentru copii

Televiziunea Megamax va înlocui începând de astăzi postul Sport 1

05 November 2014

Megamax, televiziunea de acţiune şi aventură pentru copii şi adolescenţi îşi extinde programul de difuzare de la 15 ore la 24 ore din data de 5 noiembrie. Sport 1, care se difuza pe aceeaşi frecvenţă ca Megamax, îşi va înceta emisia.

 angry birds megamax

De la ora 7 AM, din data de 5 noiembrie 2014, Megamax, televiziunea care face parte din portofoliul AMC Networks International Central Europe, va emite 24 de ore/zi. Postul Megamax este destinat 100% grupei de vârstă 7-14 ani şi găzduieşte seriale de succes oferind branduri renumite de jocuri şi programe cu acţiune live, pentru copii.

Serialele „Şcoala apei albastre', „Surferii', „The Avatars', „Mudpit', „Baschetbaliştii', „Code Lyoko', „Transformers', „Twisted Whiskers', „Dex Hamilton', „Huntik', „Gormiţii', „Speed Racer: generaţia următoare', „LEGO Legendele din Chima' sau „Iron Kid' sunt difuzate la Megamax pentru prima dată în România.

„Angry Birds', care a dat viaţă personajelor şi aventurilor unuia dintre cele mai îndrăgite jocuri din istorie, este difuzat doar la Megamax.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare