; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marina Almasan foto credit TVR

De mâine, Marina Almășan va prezenta o nouă emisiune la TVR 2

15 October 2014

Marina Almășan este începând de mâine gazda unei noi emisiuni la TVR 2. Noul program se numește Hai Hui' și va fi difuzat în fiecare zi de joi, de la 20.10.

Marina Almasan foto credit TVR

Andreea Marin, Adelin Petrişor, Dragoş Anastasiu, Adrian Enache şi – invitatul special al acestei ediţii – Ambasadorul Republicii Federale Nigeria la Bucureşti sunt primii care au acceptat provocarea Marinei Almăşan de a participa la emisiunea „Hai Hui'.

Noua emisiune este dedicată celor care doresc să călătorească prin lume dar nu au această posibilitate', scrie comunicatul TVR 2. Personalităţi din toate domeniile, români şi străini, vor fi invitate fie să îşi prezinte ţările, fie să îşi povestească impresiile şi aventurile din călătoriile lor.

„Hai Hui' este un show, cu public, transmis în direct, în timpul căruia telespectatorii pot interacţiona cu echipa şi cu invitaţii emisiunii.

La „Hai Hui' invitaţii străini vor prezenta şi diverse reţete tradiţionale din ţările lor. Primul care va găti în platoul emisiunii este Excelenţa Sa domnul Okechukwu Fidelis MUOH, ambasadorul Nigeriei la Bucureşti.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare