; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vanatorii de gadgeturi vechi

De mâine, 7 mai, în fiecare marți, History difuzează un nou serial: „Vânătorii de gadgeturi vechi”

06 May 2019

History transmite din 7 mai, în fiecare marți de la ora 22.00, în premieră și în exclusivitate, serialul „Vânătorii de gadgeturi vechi'. Producția prezintă duo-ul carismatic, format din Bohus și Shaun, doi colecționari pasionați de cultura pop care și-au transformat pasiunea într-o afacere profitabilă. Cei doi sunt într-o continuă vânătoare de tehnologie veche, care pentru colecționarul potrivit poate valora o avere.

În cele 30 de minute ale fiecărui episod, telespectatorii îi pot urmări pe cei doi cum cutreieră America de Nord în căutarea comorilor tehnologice de odinioară, ascunse prin mansarde vechi, garaje prăfuite, piețe de vechituri, dar și în locuri sau la evenimente unde doar colecționarii cu renume au acces.

În odiseea lor, cei doi descoperă de multe ori obiecte care nu mai sunt în starea inițială de fabricare, însă cu ajutorul unui grup  de restauratori, piesele de colecție sunt readuse la viață. De la înlocuirea uneltelor disfuncționale, până la înnoirea plăcilor de bază, soluțiile de restaurare pot crește semnificativ valoarea de revânzare.

Noul serial History creează dependență prin emoțiile vânătorii de tehnologie vintage, accesul nelimitat în locuri nemaivăzute, transformările creative și senzaționale ale obiectelor găsite și vânzarea acestora pentru sume exorbitante. „Vânătorii de gadgeturi vechi' este o fereastră minunată către cele mai fascinante, nostalgice și valoroase obiecte ale culturii pop.

Puteți vedea trailer-ul noului serial aici:

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare