; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Il pecato e la vergona 2

De mâine, 15 septembrie, Gabriel Garko se întoarce la TVR 2 în serialul italian „Păcatul și rușinea”

14 September 2018

Gabriel Garko, pe care l-am văzut în rolul șefului mafiot Tonio Fortebracci, din serialul „Onoare și respect', ne surprinde cu un nou rol. Din 15 septembrie, în premieră și în exclusivitate, TVR 2 va difuza serialul italian „Păcatul și rușinea' („Il peccato e la vergogna', 2010).

 Vezi galeria foto >

În fiecare sâmbătă, de la ora 22.10, telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi să urmărească o poveste din care nu lipseşte intriga, pasiunea, războiul, dragostea și drama. În rolul principal, Gabriel Garko dă viață personajului Nito Valdi, un tânăr fără familie, a cărui fire impulsivă îl împinge la acte de violenţă.

„Din această toamnă voi fi într-un serial nou la Televiziunea Română, „Păcatul și rușinea', în care joc rolul unui nazist, un personaj foarte rău. Rolul interpretat de mine a reușit să stârnească multe emoții negative, iar în perioada în care l-am jucat pe Nito Valdi am primit scrisori de amenințare, iar fanii au venit acasă la mine, dar nu cu intenții bune', a povestit Gabriel Garko.

La sfârşitul anilor 1930, în Roma sfâșiată de dictatură și controlată de fascişti, destinul lui Nito Valdi se împleteşte cu cel al frumoasei Carmen Tabacchi (Manuela Arcuri), militantă pentru libertate, de care Nito se îndrăgosteşte cu patimă. Respins de obiectul obsesiei sale, Nito intră în rândurile fasciştilor şi jură să se răzbune pe Carmen şi pe familia ei. Drumurile lor se întretaie pe parcursul a 30 de ani, într-un carusel de intrigi pasionale și alianțe dubioase, timp în care şi Italia trece prin transformări radicale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare