; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

La limita 1 mic

De luni, Prima TV are în grilă o nouă emisiune, “La limită”

13 June 2016

Luni, 13 iunie, la Prima TV, telespectatorii pot urmări, începând cu ora 20.30 emisiunea La limită'.

La limita 1

Realizată de Iulia Mărginean, La limită' este o emisiune care prezintă cazuri reale, întâmplări nefericite și motivele pentru care acestea se petrec. Dincolo de impactul emoțional pe care accidentele rutiere le au în viața oricărui om, emisiunea dorește să prezinte într-un mod educativ lanțul de întâmplări care duc la adevărate tragedii și, mai ales, cum pot fi acestea preîntâmpinate.

Este o emisiune reality care arată cât de importante sunt primele clipe în orice intervenție medicală, arată că toate evenimentele sunt o înșiruire de factori, fapte și întâmplări. Ca într-un lanț. Dacă o verigă ar lipsi, finalul ar fi altul. Să zicem că un șofer care are permisul de nici trei zile, nu ar produce vreun accident dacă ar adapta viteza la condițiile de drum și dacă ar înțelege că experiența de șofer poate face diferența între viață și moarte', spune Iulia Mărginean.

La limita 2

Scopul emisiunii este acela de a trage un semnal de alarmă privind modul în care se produc multe accidente rutiere şi ce efecte au acestea asupra corpului uman extrem de fragil. România ocupă rușinosul loc doi în UE, la numărul de decese care au loc în urma accidentelor rutiere iar Iulia Mărginean, realizatoarea emisiunii spune: Noi vrem să schimbăm asta! Prin educație rutieră și prin empatie. Vrem să atragem atenția prin acest gen de emisiuni, prin reportaje, că orice accident poate fi prevenit'.

Despre cum se poate face diferența între viață și moarte, despre motivele pentru care se moare pe străzile din România, urmărește în fiecare luni în emisiunea La limită', de la 20.30, la Prima TV.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare