; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Distractis, Distilat de comedie_DSC2835

Din această seară, grupul Distractis revine în grila TVR 1

04 November 2013

De astăzi, 4 noiembrie, de la 21.00, grupul Distractis  revine în grila TVR 1 cu “Distractis Show – Distilat de comedie”.

Noul serial combină umorul inteligent de replici cu umorul de situaţie şi cu parodiile muzicale scurte. Membrii grupului Distractis exploatează, în cheie comică, zăcămintele cotidiene de umor pentru a ajunge la temele majore ale prostiei universale.

[Not a valid template]

„Emisiunea se adresează publicului de orice vârstă din mediul urban sau rural cu studii medii şi superioare. Publicul de alte vârste sau cu studii mai mici decât medii este binevenit. Important este să râdem împreună!', sunt de părere membrii grupului Distractis.

Din echipa Distractis fac parte Ioan Gyuri Pascu, Cristi Greţcu, Doru Antonesi, Doru Pârcălabu, Cătălin Mireuţă, Florin Constantin, Silviu Petcu, Valentin Gora, Dan Rădulescu, Simona Stoicescu, Ella Prodan, Ilona Brezoianu şi Eduard Cârlan.

Cristi Greţcu este moderatorul noului show, iar acţiunea se petrece, de cele mai multe ori, într-o pivniţă. Fiecare ediţie va cuprinde monologul moderatorului, comentat de specialiştii Haşmaţuchi, Haşeganu şi Haşureanu, o scenată de ficţiune – Întâmplări de zi cu zi sau noapte cu noapte, tratate într-o cheie fictivă, dar şi prezenţa unui invitat muzical – la prima ediţie, invitaţi sunt membrii trupei Iris. Un alt invitat, ales din underground-ul de club al umorului (nu membru Distractis) va susţine, tot la fiecare ediţie, un moment de stand-up comedy la rubrica Hai stand-up, stand-up!. Iar dosarul emisiunii La trântă cu enigmele va rezolva în cheie comică o întâmplare enigmatică şi misterioasă printr-un minidocumentar cu reconstituiri şi testimonial.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare