; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

12357730_1083708264975154_389832872_n

De luni, 9 octombrie, Pro 2 difuzează serialul turcesc „Vieţi la răscruce”

21 September 2017

În locul serialului „Secrete în familie', care se termină pe 7 octombrie, postul Pro 2 va difuza, începând cu 9 octombrie de la 21.00, un alt serial turcesc, „Vieţi la rărcruce' (în original „Kördüğüm'). Producţia a putut fi urmărită în ţara de origine la postul Fox TV anul trecut şi are 31 de episoade.

 

În prim-planul poveştii se află Ali Nejat (Ibrahim Çelikkol), un afacerist de succes pasionat de maşini. În timpul unei călătorii în Italia cunoaşte o frumoasă doctoriţă, pe Naz (Belçim Bilgin), într-o circumstanţă mai puţin obişnuită. Aflaţi într-un restaurant, Naz îi salvează viaţa prietenului lui Ali. Ulterior, Ali şi Naz se reîntâlnesc la Istanbul şi se îndrăgostesc. Triunghiul amoros nu va lipsi nici din acest serial turcesc, căci Naz este căsătorită cu Umut (Alican Yücesoy), un mecanic auto.

Pe actorul Ibrahim Çelikkol l-aţi văzut în serialele „Iertare' şi „Iffet'. În „Iffet' el i-a dat replica lui Deniz Çakır („În bătaia inimii'), cea care i-a fost şi iubită în viaţa reală timp de doi ani. „Vieţi la răscruce' este cel mai recent proiect tv al lui Ibrahim (35 de ani). În primăvara acestui an, el s-a căsătorit în Grecia cu aleasa inimii lui, o arhitectă frumoasă pe nume Mihre Mutlu.

Belçim Bilgin a avut succes în Turcia cu filmul „Dragostea adoră coincidenţele' (2011), în care a făcut pereche cu Mehmet Günsur („Suleyman Magnificul'). Ea este căsătorită din 2006 cu actorul Yılmaz Erdoğan. Pe Alican Yücesoy îl vedeţi în prezent şi la AXN White în serialul „Răzbunarea' („Intikam'), alături de Beren Saat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare