; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ristei si diana

De luni, 30 iulie, „Neatza cu Răzvan și Dani” intră în vacanță, iar Diana Munteanu și Florin Ristei devin „Prietenii de la 10”

25 July 2018

Diana Munteanu și Florin Ristei, împreună cu echipa emisiunii 'Prietenii de la 11', pregătesc o mulțime de surprize pentru această vară. În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.00, telespectatorii vor avea parte, așa cum s-au obișnuit, de multă veselie, de informații din toate domeniile și invitați potriviți pentru fiecare rubrică.

Începând de luni, 30 iulie, când se sărbătorește Ziua Internațională a Prieteniei și când matinalii 'Neatza cu Răzvan și Dani' intră în vacanță, Diana Munteanu și Florin Ristei se vor bucura de o oră în plus de emisie, astfel că emisiunea se va numi 'Prietenii de la 10'.

'Suntem fericiți, bucuroși că reușim să binedispunem oamenii zi de zi. Suntem ca o mare familie, ne înțelegem foarte bine, avem aceeași energie pozitivă. Începând din 30 iulie, îi așteptăm ca și până acum pe prietenii noștri, cu surprize live, în fiecare zi de luni până vineri, dar vom avea la dispoziție mai mult timp împreună. Asta pentru că vom da startul, cu voie bună, de la ora 10.00', spun Diana Munteanu și Florin Ristei.

Cu ce surprize îi vor aștepta în această vară 'Prietenii de la 10' pe telespectatori, aceștia vor vedea, live, în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 10.00, la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare