; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gigantosaurus

De luni, 29 aprilie, Disney Junior difuzează un nou serial animat plin de aventuri… preistorice: „Gigantozaurul”

25 April 2019

La Disney Junior vine, direct din Cretacic, „Gigantozaurul', cel mai nou serial animat care promite distracție fără granițe pentru juniorii familiei. Bazat pe cartea autorului de bestseller-uri pentru copii Jonny Duddle, serialul urmărește povestea a patru mici dinozauri care îi poartă pe copii în aventuri incitante și amuzante pe măsură ce capătă curajul de a explora lumea. Gigantozaurul va fi difuzat începând cu 29 aprilie, de luni până vineri de la ora 17.

„Ne bucurăm să ducem familiile în incredibila lume a Gigantozaurului. Copiii au fost dintotdeauna fascinați de dinozauri, astfel că se vor atașa imediat de aceste personaje unice care, asemenea lor, încep să își câștige independența și să învețe cât de important e să fii tu însuți, dar și un bun prieten', a declarat Pierre Sissmann, Președinte și CEO al Cyber Group Studios.

Gigantozaurul invită micii telespectatori în aventurile preistorice a patru mici dinozauri prieteni: Rocky, Bill, Tiny și Mazu, pe măsură ce explorează misterele Gigantozaurului, cel mai mare și mai de temut dinozaur dintre toți. Fiecare episod urmărește gașca de prieteni într-o expediție plină de imaginație în care își înfruntă propriile frici și învață să lucreze în echipă. Pe măsură ce curiosul Mazu, jucăușul Tiny, timidul Bill, și curajosul Rocky vor să afle cât mai multe despre uriaș, descoperă că, de fapt, au de învățat și de la el diverse lucruri.

Cu acțiunea amplasată într-un cadru luxuriant, noul serial va captiva audiența cu specii diverse de dinozauri, dar și flora și fauna specifică erei cretacice. De la Brachiozaurul cu gâtul lung și uriașul Triceratops, la jungla verde, râuri învolburate și copaci gigantici, minunata lume a Gigantozaurului îi învită pe copii să o exploreze.

„Gigantozaurul' va fi lansat pe Disney Junior pe 29 aprilie, de la ora 17, cu episoade noi în fiecare zi de luni până vineri.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare