; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

X Factor

De luni, 25 iulie, încep audițiile cu juriu la “X Factor”

21 July 2016

Un nou sezon al show-ului „X Factor'' revine din toamnă la Antena 1, iar pregătirile sunt deja în toi. Prima etapă, cea a preselecţiilor s-a încheiat la Bucureşti, după ce caravana X Factor' a străbătut ţara în lung şi în lat, trecând chiar graniţa în Republica Moldova, în căutarea următorului super star al României. Mii de kilometri străbătuţi, mii de concurenţi înscrişi şi zeci de ore de preselecţii sunt doar câteva dintre coordonatele preselecţiilor pentru cel de-al şaselea sezon X Factor', ce va debuta în toamnă la Antena 1.

X Factor

Din 25 iulie, show-ul trece în cea de-a doua etapă, audiţiile cu juriu şi îşi deschide porţile la filmările care vor avea loc la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti. Astfel, cine dorește să participe ca spectator la show-ul care va scoate la lumină noi artiști, poate veni la Palatul Naţional al Copiilor din Bucureşti, situat în Bd. Tineretului, nr. 8-10, din 25 iulie, începând cu ora 13.00 pentru prima parte a filmării și ora 18.00 pentru cea de-a doua. Audițiile îi vor aduce pe cei care vor păși pe scenă față în față cu juriul X Factor' și prima șansă de a demonstra că merită să intre în competiție.

Cel de-al şaselea sezon X Factor' aduce schimbări majore – Carlas Dreams, unul dintre cei mai în vogă artişti ai momentului, se alătură anul acesta Deliei, lui Ştefan şi lui Horia la masa juriului X Factor'. Printre noutăţile pe care le aduce noul sezon se numără şi faptul că anul acesta vor exista patru grupe: 14-24 fete, 14-24 băieţi, peste 24 de ani şi Grupuri. Etapa bootcampului aduce şi ea modificări majore, anul acesta juraţii vor putea apela la „Scaunul de aur' sau scurtătura care va duce un concurent direct în galele live ale show-ului. Până a ajunge în bootcamp însă, concurenţii vor avea nevoie de 3 „DA' la audiţiile cu juriul, etapă ce anul acesta va avea loc între 25 iulie şi 9 august, la Palatul Naţional al Copiilor, din Bucureşti.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare