; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2bc60010c952f8b7549c754da0fc.1000

De luni, 13 aprilie, Pro Gold difuzează telenovela „Blestemul meu iubit”

06 April 2020

Telenovela „Blestemul meu iubit' („Mi adorable maldicion'), care a fost difuzată în trecut de Pro 2, ajunge și la Pro Gold din 13 aprilie, și va fi difuzată de luni până duminică de la ora 22.30.

Serialul, difuzat în Mexic în 2017, prezintă povestea Aurorei (Renata Notni), o tânără a cărei viață devine un calvar după ce mama ei moare la naștere, iar moașa anunță că fetița e blestemată. Cu toate acestea, Aurora crește și se transformă într-o tânără frumoasă și cu suflet mare, care începe o poveste de dragoste cu Rodrigo (Pablo Lyle), un bărbat dintr-o familie înstărită cu care se cunoaște din copilărie. Idila celor doi dărâmă prejudecățile tuturor.

„Acest personaj complex a însemnat o provocare pentru mine, m-a scos din aria mea de confort. Aurora trece, de-a lungul episoadelor, de la lumină la întuneric şi invers', a spus Renata, citată de peopleenspanol.com.

Renata (25 de ani) se iubește cu un bărbat cu 10 ani mai în vârstă decât ea. Conform tvynovelas.com, acesta se numeşte Andrés Rivero şi este un afacerist. Despre cei doi s-a scris că s-ar fi căsătorit în timpul unei vacanţe în Maroc, după terminarea filmărilor la „Blestemul meu iubit', însă actriţa a negat aceste ştiri. Mai mult ei au stat și câteva luni despărțiți anul trecut, dar s-au împăcat. 

Din distribuția telenovlei „Blestemul meu iubit' mai fac parte Laura Carmine, Roberto Blandon, Jose Carlos Ruiz, Patricia Navidad și Maya Mishalska. Cel mai recent proiect tv al Renatei este telenovela „El dragon' (2019), în care i-a dat replica lui Sebastian Rulli, în timp ce Pablo a jucat ultima oară în serialul produs de Netflix pentru Mexic, „Yankee', în care a avut-o ca parteneră pe Ana Layevska.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare