; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CN_MAR_SI_CEAPA

De luni, 10 septembrie, Cartoon Network difuzează un nou serial animat: „Măr și Ceapă”

06 September 2018

Măr și Ceapă, doi prieteni foarte buni, sunt personajele principale ale serialului cu același nume, care va avea premiera la Cartoon Network luni, 10 septembrie, de la ora 18:40. Noul serial de comedie, creat în cadrul Programului Artiștilor Cartoon Network, îi prezintă pe Măr și Ceapă, doi prieteni care au decis să-și părăsească orașele natale pentru a experimenta viața într-un oraș mare. Cu entuziasmul nemărginit al lui Măr și imaginația debordantă a lui Ceapă, cei doi prieteni se angajează în nenumărate aventuri comice, venind cu perspective noi și neașteptate asupra vieții moderne. Animația Măr și Ceapă este creată de George Gendi și produsă în Studiourile Cartoon Network.

 Vezi galeria foto >

Născut în Egipt și crescut în Anglia, Gendi și-a găsit inspirația pentru comedia sa trăsnită într-o poveste pentru copii scrisă de fratele său mai mare. La fel ca miniseriile Dincolo de hotarul grădinii sau Familia Regală, serii câștigătoare de premii Emmy și apreciate de critici, serialul Măr și Ceapă a fost dezvoltat în cadrul Programului Artiștilor Cartoon Network. Rezultatul este o  serie care înfățișează un univers culinar plin de culoare și situații comice, care îi are ca protagoniști pe cei doi prieteni neobișnuiți, cu personalități jucăușe, totul desfășurându-se pe ritmuri muzicale contagioase.

Măr și Ceapă s-au mutat de curând în oraș, iar totul este nou pentru ei. Noul oraș este nefamiliar și derutant pentru ei, dar, cu un entuziasm de nestăvilit, cei doi ajung să își descopere propria perspectivă asupra vieții, specială și adesea profundă. Însoțiți de un grup eclectic de prieteni antropomorfizați plini de viață, optimiștii Măr și Ceapă au parte de aventuri pe fiecare bulevard, acceptă provocările vieții dintr-un oraș mare și aduc bucurie și bunătate oriunde merg.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare