; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Petale de singuratate

Acasă are, de astăzi, în grilă un nou serial turcesc, „Petale de singurătate”

23 January 2017

Postul Acasă va avea, din această lună, două noi telenovele în grila sa de programe. Astfel, pe lângă telenovela mexicană „Señora Acero', tradus „Señora', în care rolul protagonistei îi revine frumoasei Blanca Soto, postul va difuza și un serial turcesc – „Petale de singurătate'.

Serialul turcesc „Petale de singurătate' (în original „Kırgın Çiçekler'), care spune povestea dramatică a unei tinere care trece prin încercări grele din cauza mamei sale, va putea fi urmărit, de luni, 23 ianuarie, de la ora 19.00. Noul serial va ocupa locul altei producții turcești din grila Acasă, „Vieți schimbate', cu Özlem Yılmaz.

Serialul turcesc „Petale de singurătate' va fi difuzat începând din 23 ianuarie

Serialul turcesc „Petale de singurătate' va fi difuzat începând din 23 ianuarie

Care este povestea noului serial turcesc de la Acasă

În serialul turcesc „Petale de singurătate', Eylul (Biran Damla Yılmaz) nu mai suportă abuzurile tatălui ei vitreg și îi spune totul mamei sale, însă aceasta decide să-și trimită fiica la un orfelinat în centrul unui cartier de lux. Fata reușește să-și facă prieteni la orfelinat, dar colegele sale, excluse din societate, sunt umilite de băieții bogați din zonă. Nicio școală de stat nu le acceptă din cauza zvonurilor răutăcioase, iar directorul orfelinatului le înscrie pe fete la o școală privată din cartier.

Viața se complică pentru Eylul și prietenele ei, din cauza colegilor bogați și răsfățați și a celor două fete, Cemre (Hazar Motan) și Defne, care pun la cale planuri diabolice pentru a le umili. Tatăl lui Cemre, Sinan, se sinucide și o omoară și pe mama acesteia, iar rudele refuză să preia custodia fetei. Cemre ajunge la orfelinat, iar Defne și toți ceilalți prieteni bogați îi întorc spatele, însă Eylul este alături de ea și astfel cele două se apropie. Eylul și prietenii ei încearcă din răsputeri să facă față răutaților venite din partea colegilor de clasă și luptă să-și rezolve problemele de viață și să-și găsească familiile. Fetele învață adevărate lecții, se îndrăgostesc și colaborează pentru a depăși greutățile care apar zilnic.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Alte articole:

FOTO. Ce telenovele vor vedea mexicanii şi americanii în 2017

Postul Acasă va difuza telenovela „Señora Acero', cu Blanca Soto în rol principal

Horacio Pancheri („Chemarea destinului') va juca într-o nouă telenovelă

Gaby Spanic, în cărţi pentru o nouă telenovelă făcută de Televisa

Televisa s-a apucat de seriale dramatice în engleză

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare