Homepage  / Vedete româneşti

De la Vlad Țepeș la Pinocchio! Daniel Nuță va juca într-un film de groază, o reinterpretare a poveștii despre băiețelul din lemn

De la Vlad Țepeș la Pinocchio! Daniel Nuță va juca într-un film de groază, o reinterpretare a poveștii despre băiețelul din lemn
14

de Cătălina Matei,

După ce l-a interpret pe Vlad Țepeș în trei producții diferite, iar apoi a intrat în lumea interlopilor din serialul „Groapa”, Daniel Nuță va juca într-o altă „ligă” a gangsterilor. Mai precis, actorul în vârstă de 31 de ani se alături distribuției filmului de groază „Pinocchio: Carved From Darkness”.

Cel mai probabil, la ediția de anul viitor al Festivalului de film de la Cannes va fi prezent și Daniel Nuță. El va juca alături de actori străini în filmul de groază „Pinocchio: Carved From Darkness”, o reinterpretare a poveștii despre băiețelul din lemn. Potrivit Variety, grupul de distribuție și producție din Dubai, Oceana Studios, va prezenta producția pe Riviera Franceză în 2025.

Scenariul îi aparține lui Paulie Siegel, o reinterpretare întunecată a poveștii clasice a lui Carlo Collodi din 1883, care  îl vede pe sculptorul Geppetto sculptând o păpușă asemănătoare cu fiul său, recent decedat, dintr-un bloc de lemn aruncat la locul crimei și blestemat de Agatha, membră a unui cult întunecat. Iar producția va fi regizată de Joona Tena („Superfurball”).

Pe măsură ce Pinocchio se transformă într-un ucigaș răzbunător, un adolescent pe nume Charlie și mama lui Nancy ajung în oraș în căutarea unui nou început. Între timp, un detectiv pe nume Georgina începe să investigheze crimele Agatei. Personajele se împletesc cu niște consecințe tragice.

Distribuția îl va include pe Peter Stormare („John Wick: Capitolul 2”) în rolul lui Geppetto, Vicki Berlin („Triunghiul tristeții”) în rolul lui Nancy, mama aproape alcoolică a adolescentului Charlie. Daniel Nuță („Watcher”, „Groapa”) îl va juca pe Ronnie, un gangster local care se implică în cercul de liceu al lui Charlie.

Folosim premisa poveștii clasice pentru a realiza un film de groază modern, dar unul cu empatie, deoarece Pinocchio al nostru este sculptat din rău, dar hrănit cu afecțiune. Va fi o călătorie cinematografică captivantă prin frică, în timp ce se va ocupa de teme precum doliul și legăturile de familie rupte”, a spus regizoarea Joona Tena, potrivit Variety.

Filmările vor începe la începutul anului 2025, data lansării fiind preconizată pentru vară. 

Lucruri uimitoare se întâmplă anul acesta, susținute de @oceanastudios și @dannysawaf #vickiberlin #peterstormare”, a scris Daniel Nuță pe contul său de Instagram, în dreptul unei capturi a articolului din Variety.

Daniel Nuță revine în prim-plan la Pro TV cu serialul „Groapa”

​Serialul „Groapa” se întoarce la Pro TV, dar nu în varianta inițială. Va fi difuzată o versiune refăcută, cu o dinamică diferită, care le va aduce tuturor celor de acasă o perspectivă narativă îmbogățită. Noile episoade vor putea fi urmărite și pe Voyo.

Daniel Nuță este cel care îl interpretează în serialul ”Groapa” pe Sasha Vlahu, eroul principal, unul dintre fiii celui mai mare interlop din Giurgiu, Sandu Vlahu.

Daniel Nuță și-a petrecut sărbătorile în Thailanda  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

De altfel, pentru a intra cât mai bine în rolul din „Groapa”, actorul a trecut printr-o schimbare de look: s-a tuns.

Fiecare rol are particularitățile lui, nu i-aș încadra pe toți în aceeași tipologie. Cred însă că dacă asta e impresia generală, un sâmbure de adevăr există acolo, o nuanță pe care toată lumea a observat-o. Tind să cred că nuanța asta vine de la mine, e un touch pe care-l dau tuturor. Nu mi-au plăcut niciodată standardele, regulile. Am încercat mereu să îmi fac regulile mele, am niște principii foarte puternice din care nu accept să ies. Chiar dacă nu mi-am propus, am observat mereu că mă găsesc contra vântului. Uneori mi-e bine, alteori o pățesc rău. Așa-i în tenis, ce să facem. Uneori mă simt „rebel fără cauză”, alteori cauza mea face mult bine. Deci cam așa stau lucrurile cu mine”, ne povestea Daniel Nuță într-un interviu, cu ceva timp în urmă.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton