; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pavel Bartos

De la ,,Românii au talent” şi ,,Vocea României”, Pavel Bartoş a trecut la ninja

26 September 2017

Actor şi prezentator al unor emisiuni ca ,,Românii au talent' şi ,,Vocea României', Pavel Bartoş îşi îndeplineşte un vis din copilărie şi devine ninja. Dar asta numai în noua animație ,,The Lego Ninjago Movie', intrată din 22 septembrie pe marile ecrane.

+

Noul film de aventuri animate de la Warner Bros., ,,The Lego Ninjago Movie', îi aduce pe marile ecrane în versiunea în limba română pe: Pavel Bartoş, Amalia Enache şi Victor Slav, în timp ce rolurile principale în versiunea originală îi prezintă pe: Dave Franco, Justin Theroux, Fred Armisen, Abbi Jacobson, Olivia Munn, Kumail Nanjiani, Michael Peña, Zach Woods, și Jackie Chan.

Despre incursiunea sa în universul Lego Ninjago şi personajul interpretat în noul film, un ninja albastru pe nume Zane, mereu cu temele făcute, la curent cu cele mai recente descoperiri ştiinţifice şi având abilitatea unică de a produce gheaţă, Pavel Bartoş a declarat:

,,Când aveam 10-12 ani mi-aş fi dorit să fiu ninja, pentru că atunci chiar mă credeam un ninja, eram şi Omul Păianjen din când în când, pentru că mizam mult pe acţiune. Aveam şi un fizic care mă ajuta mult pe atunci. M-am convins că îmi place enorm să dublez în desene animate şi mă bucur că acesta este un personaj pozitiv, pentru că am avut parte de foarte multe personaje negative. Pe scurt: nu sunt Chuck Norris, sunt ninja Zane şi din 22 septembrie te aştept să te bucuri în cinema de acest minunat The Lego Ninjago Movie'.

„The Lego Ninjago Movie' apare pe ecrane atât în format 3D cât și 2D.

 

Declarația completă a lui Pavel Bartoş aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare