; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De la Românii au talent, pe terenul de fotbal la UEFA Euro 2020. Nikol Varga, moment special pe Arena Naționala

De la „Românii au talent”, pe terenul de fotbal la UEFA Euro 2020. Nikol Varga, moment special pe Arena Națională

28 June 2021

Nikol Varga avea doar 9 ani când a lăsat fără cuvinte juriul de la „Românii au talent'. În anul 2019, micuța dansatoare a ajuns în semifinala show-ului de la Pro TV cu un număr de dans contemporan perfect executat. Anul acesta, Nikol este unul dintre copiii români talentați selectați pentru a fi Official Match Ball Carrier în meciurile care au loc pe Arena Națională.

Am vrut să aflăm de la Nikol – care va duce mingea în teren, astăzi, în meciul care are loc pe Arena Națională – cum a fost experiența „Românii au talent' pentru ea, cum a afectat-o pandemia și la ce alt gen de show de talente și-ar mai dori să participe pe viitor. 

TVmania.ro: Cum te-a schimbat experiența „Romanii au talent', show-ul de talente de la Pro TV în care ai ajuns în semifinale?

Participarea la „Românii au talent' a fost o experiență frumoasă și unică totodată, care mi-a adus multe emoții, dar și multă bucurie. Am cunoscut o echipă de oameni minunați, printre care și vedete pe care le admiram, si m-am simțit ca un star de la Hollywood. De atunci, am încredere și mai mare în mine și știu că pot ajunge oriunde îmi doresc, prin multă muncă și ambiție.

TVmania.ro: Ce ai făcut după ce s-a terminat „Românii au talent'?

După ce emisiunea a luat sfârșit, m-am întors acasă, la Târgu Mureș, unde am fost primită cu multă căldură de cei cunoscuți, foarte încântați de performanța mea de pe scenă. Am continuat să mă pregătesc pentru concursurile ce erau în plan pentru anul respectiv, adică 2019. Din păcate, în 2020, multe s-au amânat și le-am dus dorul, dar oricum am continuat să mă pregătesc la fel de intens, pentru a fi gata să le reiau când urma să fie cazul.

TVmania.ro: Ai mai vrea să participi și la alt show de talente? Dacă da, care?

Mi-aș dori să particip și la alt show de talente, unul la care concurenții să fie doar copii. Ar fi o experiență nouă și deosebită.

TVmania.ro: Cum ți-a afectat pandemia antrenamentele?

Din păcate, nu am putut să mă pregătesc fizic alături de antrenoarele mele, Pásztor Tünde și Georgiana Monica Grama, și cu echipa mea de dans, creând coregrafii frumoase de grup. Dar am încercat să rămân în formă bună făcând acasă un program. M-am străduit să mă antrenez chiar și-n aceste condiții cât mai bine și să nu mă las afectată foarte tare, pentru că altfel mi-aș fi pierdut concentrarea. Am sperat că va fi din nou bine și voi reveni curând în sala de antrenament.

TVmania.ro: Ce soluție ai găsit pentru a te antrena în continuare în lockdown?

Părinții mei, care întotdeauna m-au sprijinit și m-au ajutat și le mulțumesc enorm pentru asta, au găsit soluția și în timpul izolării. Ei au făcut o mică sală de dans în subsolul casei. Acolo m-am pregătit zilnic timp de 2-4 ore, cu ajutorul platformei digitale „Live Dance Classes Online. Platforma a apărut la începutul pandemiei și a fost creată de maestra Oana Ioniță din București. Am fost încântată că am putut să mă antrenez zilnic, folosind Zoom. Aveam antrenamente de balet, jazz contemporan și gimnastică. Și în momentul de față mă antrenez de 2-3 ori pe săptămână.

TVmania.ro: Cum reușești să îți mai faci timp și de copilarie? Cum te relaxezi după o zi grea?

Mă relaxez, în general, ieșind cu prietenele sau cu colegele la patinoar, la mall sau la plimbare prin Cetatea minunată din Târgu-Mureș. Nu ratăm nicio ocazie fără să facem poze sau clipuri Tik-Tok cu dans și gimnastică! Dansul și gimnastica sunt viața mea!

TVmania.ro: Cum ai ajuns să faci parte din cei 4 copii români talentați selectați pentru a fi Official Match Ball Carrier în meciurile care au loc pe Arena Naționala?

Sunt foarte încântată și recunoscătoare pentru propunerea primită! Echipa Volkswagen a căutat copii talentați și cu performanțe deosebite și m-am numărat pe lista lor. Când mi-au contactat părinții și ne-au explicat în ce constă experiența, că voi primi un echipament complet UEFA 2020, că voi intra pe teren cu mingea oficială și îl voi cunoaște pe Ambasadorul UEFA la București, am sărit în sus de bucurie! Evident că am acceptat imediat! Mi s-a părut o șansă unică!

TVmania.ro: Cum te pregătești pentru „momentul' tău de pe Stadionul Național? Cum vei duce mingea pe teren?

Am tot anticipat momentul și mi-am făcut mai multe scenarii în minte. Unul este să duc mingea pe teren făcând roți fără ajutorul mâinilor, cu mingea în mâini până ajung la locul unde va trebui să o las pentru a fi ridicată de arbitru. Mai am timp până pe 28 iunie să mă gândesc și să mă hotărăsc!

TVmania.ro: Ce anume din experiența de la Euro 2020 te entuziasmează cel mai tare?

Poate veți fi surprinși, eu fiind dansatoare, dar îmi place foarte mult și fotbalul! În general, îmi plac sporturile de echipă! La ora de sport, la școală, joc uneori și fotbal cu băieții și mă descurc binișor. Fratele meu, Krisztián, de 5 ani, joacă fotbal foarte des, este sportul lui preferat, cum este pentru mine gimnastica. Așadar, din experiența EURO 2020, mă bucur că am putut să văd meciul din tribună, atât de aproape de echipe, și să simt energia spectaculoasă de pe stadion.

TVmania.ro: Ai mai fost până acum pe un stadion de fotbal? Dacă da, cum a fost experiența?

Nu, este prima oară! Este cu atât mai special pentru că voi merge la București, voi intra pe Arena Națională, un stadion modern, imens, iar meciul este cu o miză mare. Sunt foarte recunoscătoare Volkswagen pentru această invitație!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare