; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

DOF_8471

De la România TV la Antena 1: Bogdan Alecsandru se alătură echipei Observator

02 August 2018

Începând din acest week-end, Bogdan Alecsandru, până de curând la România TV, se alătură echipei de ştiri de la Antena 1, prezentând, împreună cu Iuliana Pepene, Observator 06 Week-end.

Cu peste un deceniu de experienţă în radio şi televiziune, Bogdan spune despre el cã le-a cam încercat pe toate:

„După ce am trecut prin 10 ani de radio, în paralel cu mai bine de 10 de televiziune, am realizat programe, am fost producător, voiceover, ulterior prezentator și moderator la o televiziune de știri și am studiat și Comunicarea politică, ajungând la concluzia că domeniul prim în interesele mele profesionale este cel al știrilor'.

Deşi nu se cunoşteau dinainte, cei doi prezentatori sunt convinşi cã vor lega rapid o prietenie frumoasã: „Iuliana îmi dã încredere cã totul va fi bine. De 10 ori mai pozitivă și mai veselă ca mine, de 8 ori mai plină de viață, cu 6 ani mai tânără şi un om pe care mă pot baza. Parcă o cunosc de cel puțin 10 ani!, spune Bogdan, completând:

Observator este un produs media ce se diferențiază de altele de pe piață televiziunilor prin calitatea și implicarea totală a echipei care lucrează pentru construirea, cărămidă cu cărămidă, a ceea ce reprezintă jurnalele de știri ale Antenei 1. Apoi, cred cu tărie că venirea mea aici va fi un plus și voi face tot posibilul să pun, la rândul meu, o cărămidă care să susțină tot ce vor face colegii mei și de acum încolo, cu pasiune, și se va vedea pe tv. 

 

Familist convins, Bogdan nu se dã în lãturi de la activitãţile casnice. „Tatã a doi copii, locatar de bloc, plãtitor de taxe şi impozite, client al supermaketurilor şi al pieţelor, mai puţin negociator, enervat de trafic, dar iubitor de aglomerația orașelor, predictibil în cheltuieli dar nu zgârcit. Pasionat de bucătărie, care este sufletul casei. Mereu cu gândul la Italia și la mâncarea de acolo. Un om normal, cu așteptări, dorințe, dezamăgiri şi împliniri!', aceasta este descrierea pe care prezentatorul Antenei şi-o face singur.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare