; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pavel Bartos & Smiley

De la părinte, la viitor părinte. Ce sfat are Pavel Bartoș pentru bunul său prieten, Smiley

27 December 2020

La începutul anului viitor, unul din cei mai buni prieteni ai lui Pavel Bartoș, Smiley, va deveni tătic pentru prima oară. 

Tăttic de fete, Pavel are deja experiență în ceea ce privește rolul de tată. Pentru că și Smiley va avea tot o fetiță, am fost curioși să vedem ce sfat i-ar da Pavel prietenului său, despre care declara în cadrul galei premiilor TVMania că: „Cel mai mare premiu pe care eu l-am obținut în toți acești 10 ani (de Românii au talent' n.r) a fost în persoana lui' 

De altfel, Smiley este și nașul mezinei familiei Bartoș, Sofia: 

„Ce sfat i-aș da? I-aș spune să se bucure de fiecare clipă deoarece este un moment extraordinar în viața lui. Iar ca un sfat pe parcursul vieții să aibă multă răbdare. Eu încă învăț la acest capitol, dar să nu uite să se bucure, asta e cel mai important'. a declarat Pavel Bartoș în exclusivitate pentru TVMania.

 

Actorul și-a petrecut Crăciunul alături de cei dragi lui: 

„Petrec acasă alături de fetele mele și va fi marea bucurie să ne trezim în pijamale și să ne culcăm în pijamale', ne-a mai spus el.

Iar de la Moș Crăciun, Pavel Bartoș așteaptă vremuri mai bune:

„Aștept să fie liniște, să ne fie un pic mai bine nouă tuturor și aștept ca aceste vremuri teribile să se încheie pentru că mi-e dor de spectacole, de colegi, de filmări. Mi-e dor de interacțiune, în general și să fim normali', a încheiat el.

 

Pe Pavel Bartoș îl vom revedea alături de Smiley într-un nou sezon „Românii au talent', care va debuta la Pro TV în prima parte a anului viitor. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare