Homepage  / Vedete

De la „Mary Poppins” la „Fără zgomot”: ce proiecte are în pregătire Emily Blunt

De la „Mary Poppins” la „Fără zgomot”: ce proiecte are în pregătire Emily Blunt

de Redactia Tvmania

Una dintre cele mai talentate și adaptabile actrițe britanice de azi, Emily Blunt a obținut succesul după ce a abordat o gamă extrem de variată de roluri. Astăzi, nenumărați cinefili așteaptă să o revadă în sala de cinema, în filmul „Fără zgomot 2”, care se lansează pe 28 mai în Statele Unite. 

Succesul enorm al dramei horror „Fără zgomot!” i-a surprins chiar și pe Emily Blunt și pe John Krasinski, protagonistul, regizorul și scenaristul său. 

Filmul are originalitate și suspans, dar a ajuns la inima publicului și datorită chimiei dintre actori. Emily Blunt și John Krasinski sunt căsătoriți din 2010 și au două fiice (Hazel, de 7 ani, și Violet, de 5 ani). Fanii așteaptă cu nerăbdare povestea lor din „Fără zgomot 2”, dar și întoarcerea în cinematografe (la noi filmul se va lansa pe 11 iunie, dacă nu se schimbă nimic). 

Noua peliculă e regizată tot de John Krasinski și îi are, din nou, în distribuție pe Emily Blunt, Millicent Simmonds și Noah Jupe, cărora li se alătură Cillian Murphy și Djimon Hounsou. Inițial, actrița n-a vrut să reia rolul din „Fără zgomot!”. Între timp jucase în „Mary Poppins revine” și filmase cu Dwayne Johnson la producția de aventuri „Croazieră în junglă” (care va avea premiera în România pe 30 iulie) și se distanțase de rol. John Krasinski, deloc încântat de ideea de continuare, le spusese celor de la Paramount să curteze alți regizori. 

„Numai că au început să-i vină idei despre noua poveste, spune actrița, iar asta e o nenorocire, pentru că nu-i mai ies din cap”. Când i le-a împărtășit, a înțeles că nu poate lipsi din film. Ea a spus că noua poveste e teribil de umană și că arată o comunitate fracturată, o închidere totală, dar că apoi apar renașterea și trezirea.  

 

O actriță care jonglează cu stilurile

Emily Blunt are și proiecte noi. Ea va juca alături de Ciarán Hinds, Toby Jones și Stephen Rea în „The English”, un serial western de șase episoade produs de BBC și aflat în pre-producție. 

O vom mai vedea în „Not Fade Away”, drama unei femei cu o mutație genetică rară care își depășește prognosticul pesimist. 

Se zvonește de asemenea că ea și Tom Cruise vor relua cuplul din „Edge of Tomorrow: Prizonier în timp” (2014) în „Live Die Repeat and Repeat”, continuarea acestuia – tot o ecranizare după celebrul autor japonez de SF Hiroshi Sakurazaka. 

 

de Andreea Chiriac Hentea

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton