Homepage  / Vedete româneşti

De la cine a împrumutat Brigitte Pastramă bani pentru a-și cumpăra vila din Dubai. „A fost un moment foarte greu pentru mine”

De la cine a împrumutat Brigitte Pastramă bani pentru a-și cumpăra vila din Dubai. „A fost un moment foarte greu pentru mine”
10

de Roxana Mirea,

Brigitte Pastramă s-a mutat în Emiratele Arabe Unite de dragul fiicei sale, Sara. Ea a cumpărat casa din Dubai în noiembrie 2022. Brigitte Pastramă a dat 400.000 de euro pe vila în care locuiește acum. Aceasta a mărturisit că a făcut sacrificii mari pentru a obține casa. Iată de la cine a împrumutat bani. 

De la cine a împrumutat bani Brigitte Pastramă pentru casa din Dubai 

Brigitte Pastramă locuiește în Dubai, într-o vilă estimată acum la 450.000 de euro. Ea a cumpărat casa cu 400.000 euro și s-a implicat foarte mult în renovarea și decorarea ei. 

Pentru a-i oferi Sarei un viitor mai bun, fosta soție a lui Ilie Năstase a hotărât să renunțe la România. Ajunsă în Dubai, Brigitte a fost nevoită să uite o vreme de confortul cu care era obișnuită. A stat în chirie câteva luni, până când casa pe care a cumpărat-o a fost gata. Pentru a obține vila, a făcut sacrificii mari și chiar a împrumutat bani. 

„În momentul în care am decis că Sara trebuie să studieze acolo, știam că este foarte scump să închiriezi ceva și știam că banii pe care îi dai în chirie, cea mai mică chirie pe care am plătit-o a fost de 3.000 de euro pe un studio, până în casa respectivă pe care am achiziționat-o. 

Am hotărât să vindem și cu toți banii pe care îi mai aveam să luăm o casă în care să stăm. În momentul de față, proprietatea pe care o am este evaluată la 450.000 de euro. Am cumpărat proprietatea și am început actele (…) Am stat o lună și jumătate în acea țară fără ca eu să pot să ies.  

În acea perioadă s-au întâmplat foarte multe lucruri cu firma, eram legată de mâini și de picioare, nu am putut să vin în țară ca să remediez problemele care s-au întâmplat. A fost un moment foarte greu pentru mine, în care numai bunul Dumnezeu m-a ținut să nu clachez și doar credința a făcut să se rezolve acele lucruri”, a mărturisit Brigitte Pastramă, conform Wowbiz.  

De la cine a împrumutat bani Brigitte Pastramă pentru casa din Dubai  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Eu tot ce am avut, am luat împrumut” 

Brigitte Pastramă a spus că s-a împrumutat de la sora ei pentru a putea cumpăra vila. După ce a achitat proprietatea din Dubai, Brigitte Pastramă a mai întâmpinat o întârziere de opt luni până când a fost gata casa.

„Eu tot ce am avut, am luat împrumut chiar și de la sora mea, pentru că plătești 4% din valoarea casei statului, atunci când o achiziționezi. Am mai plătit 2% agenției imobiliare și toate actele. Eu nu mai aveam banii aceia și m-a ajutat sora mea. În final i-am dat ei banii și trăiam din ceea ce venea din România (…) A fost foarte greu, pentru că știi că ai dat toți banii pe o casă și casa aia vine peste șapte luni. În fiecare zi mergeam acolo și întrebam când este gata casa. 

Amenajarea începuse, dar a fost o întârziere de aproape opt luni. Știi că ai avut niște bani și te gândești: dacă am luat țeapă?! Avusesem și o experiență neplăcută și îmi era frică să nu fi dat banii și să aștept încă doi ani. (…) Știi că ai o casă, pe niște acte, dar ești undeva în aer. Așa am fost eu opt luni de zile și a fost foarte greu. Dacă nu aveam experiența în care am fost lovită de atâtea ori și am luat-o de atâtea ori de la zero, nu aș fi fost pregătită să rezist”, a mai dezvăluit Brigitte Pastramă, în emisiunea Online Story by Cornelia Ionescu.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton