Homepage  / Vedete româneşti

De la ce pornesc cele mai aprige certuri în familia Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu. Care este cel mai dificil lucru

De la ce pornesc cele mai aprige certuri în familia Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu. Care este cel mai dificil lucru
20

de Cristina Țapu,

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu alcătuiesc împreună o familie numeroasă și frumoasă. Prezentatorul TV are doi copii dintr-o căsătorie anterioară, pe numele lor Ștefania și Filip. După căsătoria cu vedeta TV Cristina Șișcanu, cuplul a adăugat un nou membru în familia lor, o fetiță numită Petra. Din exterior, pare că totul este doar lapte și miere în familia lor, însă realitatea este cu totul alta!

De la ce pornesc cele mai aprige certuri în familia Cristinei Șișcanu și a lui Mădălin Ionescu

Nu cu mult timp în urmă, Mădălin și Cristina i-au dus pe Petra și pe Filip la cumpărături pentru a-i lua acestuia o geacă. Situația s-a complicat când Petra a ales un model pe care îl prefera pentru fratele ei, dar acesta nu a fost alegerea finală.

„Am ajuns în magazin să-i luăm lui Filip o geacă. De care Petra zici? Asta-ți place? Totuși, aș vrea o geacă de fâș. Petra, mie-mi place asta (…) Deci Petra s-a supărat că am ales altă geacă pentru Filip. Că voia să o alegem pe cea pe care a ales-o ea. Îmi pare rău, dar cea de-a doua geacă e mai bună, calitatea mai bună și modelul mai frumos.”, a explicat Cristina Șișcanu, într-un clip video pe care l-a distribuit pe pagina personală de Facebook.


Petra, cea mai mică dintre membrii familiei, a fost profund supărată pentru că fratele ei nu a ales geaca pe care ea o preferase. Din motive lesne de înțeles, părinții au hotărât că băiatul trebuie să poarte o geacă potrivită, suficient de lungă și călduroasă pentru a-l proteja de frig.

Cu toate acestea, nemulțumirea și supărarea exprimate de Petra au generat o serie de dezbateri în secțiunea de comentarii a clipului, unde unii fani au criticat aspru poziția luată de Cristina, susținând că aceasta ia adesea apărarea Petrei.

„Contează să-i placă lui Filip. Și dacă lui îi plăceau amândouă, părinții analizează modelul și materialul. Petra va alege pentru ea!”, a fost doar unul dintre comentariile lăsate de către internauții revoltați.

Cristina Șișcanu a terminat Dreptul, dar s-a remarcat în domeniul televiziunii

Cristina Șișcanu a devenit cunoscută după ce s-a căsătorit cu Mădălin Ionescu, un om de televiziune consacrat. De când este soția prezentatorului, a fost implicată în mai multe proiecte de televiziune și este acum o prezență constantă pe micul ecran. Cu toate acestea, puțini își amintesc ce făcea aceasta înainte de căsătoria cu Mădălin Ionescu.

Cristina Șișcanu s-a născut în localitatea Ungheni din Republica Moldova, dar a venit în România pentru studii. Soția lui Mădălin Ionescu a absolvit Facultatea de Drept, dar a ajuns să lucreze în televiziune.

Cu ce se ocupa Cătălin Șișcanu înainte de a-l cunoaște pe Mădălin Ionescu

cristina-siscanu-madalin-ionescu (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20


Chiar dacă legătura cu Mădălin Ionescu i-a adus numeroase beneficii, vedeta deja făcea parte din lumea televiziunii înainte de a-l cunoaște. A activat ca reporter timp de mai mulți ani, având această ocupație atunci când l-a întâlnit pe Mădălin. La momentul respectiv, Mădălin Ionescu era gazda emisiunii „Acces Direct”, iar Cristina Șișcanu lucra ca reporter în cadrul aceluiași program.

Cu mai bine de un deceniu de experiență în televiziune, Cristina Șișcanu a adunat în CV-ul său roluri diverse, incluzând experiența de reporter, realizator de emisiuni și prezentator.

Sursă foto: Instagram Cristina Șișcanu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton