Homepage  / Vedete româneşti

De la ce pornesc conflictele în cuplul Răzvan Simion – Daliana Răducan. Soția prezentatorului are răspunsul

De la ce pornesc conflictele în cuplul Răzvan Simion - Daliana Răducan. Soția prezentatorului are răspunsul
18

de Cristina Țapu,

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit anul acesta, iar relația dintre ei pare să fie una perfectă pentru cei din exterior. Cu toate acestea, arhitecta a dezvăluit că, precum se întâmplă în cazul oricărui cuplu, și ei ajung să se certe uneori. Care sunt motivele de la care pornesc conflictele?

De la ce pornesc conflictele în cuplul Răzvan Simion – Daliana Răducan

Daliana Răducan și Răzvan Simion s-au căsătorit vara aceasta, în cadrul unei ceremonii restrânse, la care au participat doar membrii familiei și prietenii apropiați. După nuntă, cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de o lună de miere superbă în Bali.

Daliana Răducan a oferit recent un interviu Revistei Viva! în care a dezvăluit care sunt motivele de la care pornesc cele mai multe certuri între ea și Răzvan Simion.

Daliana Răducan și Răzvan Simion  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

„Din fericire, nu avem motive reale de ceartă, însă există anumiți factori în viața noastră care ne fac să ne ciondănim uneori. Dacă muncim mult fără să mâncăm, dacă suntem nedormiți sau avem presiunea anumitor proiecte, există șanse să devenim arici. Partea bună este că nu se prea întâmplă simultan, așa că ne-am dezvoltat obișnuința de a ne menaja atunci când vedem că celălalt e obosit. Să nu apeși accelerația atunci când celălalt este la capătul puterilor este o adevărată virtute.

Dezideratul cuplului pe care îl formăm este liniștea la fiecare nivel al ființei noastre. De aceea, am renunțat la alcool, la zahăr și am început să ne ocupăm mai mult de sănătatea noastră. Ne-am modelat mult și comportamental, și în materie de obișnuințe, și credem că acest proces este la modul long life learning”, a declarat Daliana, în interviul respectiv.

Răzvan Simion și Daliana s-au căsătorit vara aceasta

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au căsătorit într-un cadru extrem de discret pe 8 iunie. Ceremonia a avut loc în prezența membrilor familiilor și a prietenilor apropiați. Daliana a purtat o rochie din dantelă, realizată special pentru această ocazie, accesorizată cu bijuterii prețioase și sandale strălucitoare, renunțând la voal. Răzvan a optat pentru un costum negru, completat de o cămașă albă.

Sala în care au petrecut nuntașii a fost dominată de diferite nuanțe de alb și flori roșii, iar un hol întreg a fost luminat cu peste 3.000 de lumânări.

Evenimentul s-a desfășurat într-un restaurant de top din București, recunoscut pentru preparatele sale excepționale și serviciile impecabile. Printre deliciile culinare oferite s-au numărat lup de mare cu piure de țelină, carpaccio de langustine și mușchi de vită cu sos de trufe, toate însoțite de vinuri alese și deserturi rafinate, iar meniul ar fi costat aproximativ 3.000 de lei de persoană!

Sursă foto: Instagram

Citește și:


PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton