Homepage  / Vedete româneşti

De la caniculă, la vreme de toamnă! Ramona Păun își petrece vacanța în Scoția

De la caniculă, la vreme de toamnă! Ramona Păun își petrece vacanța în Scoția
10

de Cătălina Matei,

Dacă în România zilele acestea avem parte de zile toride, Ramona Păun a ales să fugă de căldură. Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV a ajuns tocmai în capitala Scoției, în Edinburgh, unde are parte de o „avanpremieră” a următorului anotimp: ploaie și temperaturi de până în 20 de grade Celsius.

Ca în fiecare vară, din ultimii ani, Ramona Păun se bucură din plin de escapade, mai ales că se apropie și ziua ei. Prezentatoarea știrilor sportive de la Pro TV va împlini 36 de ani pe 15 iulie, iar ziua ei de naștere și-o va sărăbători, cel mai probabil, în Scoția, unde a ajuns de puțin timp. Ramona Păun își petrece câteva zile de vacanță în Edinburgh, unde are parte de o vreme potrivită mai degrabă unei luni de toamnă, nu de vară. Căci în Scoția, în această perioadă, temperaturile maxime nu depășesc 20 de grade Celsius.

Pe contul său de Instagram, vedeta Pro TV a postat mai multe fotografii din vacanța sa.

Vacanță într-o zi ploioasă”, este prima sa postare din Scoția. Ramona a savurat o cafea fiebinte și o carte într-o cafenea celebră din Edinburgh – The Wall Coffee and Design House.

ramona-paun-scotia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Iar într-o altă postare, Ramona a reușit să surprindă frumusețea din zona veche a orașului Edinburgh pusă în valoare perfect de câteva raze de soare.

Edinburgh între reprizele de ploaie”, a scris prezentatoarea știrilor sportive de la pro TV în dreptul imaginilor postate.

ramona-paun-scotia-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 10

Ramona Păun, o poveste de dragoste de peste 11 ani…

Bineînțeles, în scurta sa vacanța în Scoția, Ramona este însoțită de cel care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 11 ani. Este vorba despre Cosmin Mihăiță, nepotul actorului George Mihăiță alias Tătuțu din serialul „Clanul” de la Pro TV.

Cei doi chiar urmau să se căsătorească, însă pandemia a deturnat planurile. Între timp, prezentoatarea știrilor din sport de la Pro TV nu mai pune presiune asupra evenimentului.

Ne organizăm ușor-ușor, dar am învățat să nu mai punem presiune pe noi. Nu vrem să transformăm nunta într-o sursă de stres, așa că o s-o facem în ritmul și stilul nostru, fără surle și trâmbițe”, ne dezvăluia Ramona Păun într-un interviu, în urmă cu ceva timp.

Încă mă fascinează calmul și echilibrul lui în momente în care eu sunt în cealaltă extremă ca stare. Până și pe noi înșine reușim să ne surprindem în mod plăcut de-a lungul vieții cu reacțiile sau acțiunile noastre, cu atât mai mult când vine vorba de omul de lângă noi. Important e să fim prezenți și să ne conectăm cu jumătatea noastră pentru a observa frumosul din celălalt”, ne-a mai povestit atunci vedeta Pro TV despre partenerul său.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton