Homepage  / Televiziune

De la campion în ring la învingător în viață: Confesiunea emoționantă a lui Leonard Doroftei, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

De la campion în ring la învingător în viață: Confesiunea emoționantă a lui Leonard Doroftei, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”
3

de Andra Stana,

Duminică, la ora 23:00, pe Kanal D, nu ratați o ediție de colecție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, unde invitatul de onoare este primul român campion mondial la box profesionist în versiunea WBA, Leonard Doroftei.

Cu o carieră impresionantă de 20 de ani în ring, în care a câștigat titluri mondiale și europene la amatori și a suferit o singură înfrângere din 24 de meciuri la profesioniști, Leonard Doroftei își va împărtăși povestea de viață. Într-o discuție sinceră, va vorbi despre cum experiența din ring l-a pregătit pentru provocările vieții de zi cu zi și cum a gestionat loviturile dure ale destinului.

După succesul răsunător din sport, Leonard Doroftei a întâmpinat provocări neprevăzute în viața de afaceri din România, fiind nevoit să-și refacă viața în Canada. Acolo, în 2023, și-a obținut licența de antrenor de box și este pregătit să își împărtășească experiența următoarei generații de sportivi. Pe plan personal, Leonard Doroftei este un familist convins, căsătorit și tatăl a trei copii.

Leonard Doroftei la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Printre întrebările adresate de Denise Rifai se numără: „De ce ați ajuns la închisoare imediat după naștere?”, „Care este secretul unei căsnicii de 30 de ani?”, „Mai suferiți de insomnie?”, „Ce ați pierdut la moartea lui Fane Spoitoru?” și „Ați dat vreodată cu pumnul în afara ringului?”.

Cine este Leonard Doroftei

Leonard Doroftei este un fost boxer român de renume internațional, cunoscut pentru succesul său atât în competițiile de amatori, cât și în cele de profesioniști. Născut pe 10 aprilie 1970 în Ploiești, România, Doroftei a început să practice boxul la o vârstă fragedă și a demonstrat rapid un talent excepțional.

Doroftei a câștigat multiple titluri naționale și internaționale. A fost medaliat cu aur la Campionatele Mondiale de Box Amatori și a obținut medalii de bronz la două ediții ale Jocurilor Olimpice (Barcelona 1992 și Atlanta 1996). A câștigat, de asemenea, titluri la campionatele europene de box amator.

Doroftei a devenit primul român campion mondial la box profesionist în versiunea WBA, câștigând titlul la categoria super-ușoară. În total, la profesioniști, a avut o carieră impresionantă, cu 24 de meciuri disputate, din care a pierdut doar unul.

După retragerea din box, Doroftei s-a confruntat cu numeroase provocări în viața de afaceri din România. Din cauza dificultăților întâmpinate, a decis să se mute în Canada, unde și-a refăcut viața și a obținut licența de antrenor de box în 2023.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton