Homepage  / Vedete româneşti

De la Bali, la Șușani! Adela Popescu își continuă vacanța din locurile exotice pe tărmurile natale

De la Bali, la Șușani! Adela Popescu își continuă vacanța din locurile exotice pe tărmurile natale
4

de Cătălina Matei,

Tot mai bine e acasă! După două săptămâni petrecute pe tărâmuri exotice, tocmai în Bali, Adela Popescu împreună cu Radu Vâlcan și cei trei copiii ai lor au revenit în țară. Însă vacanța lor continuă cu o vizită la Șușani, acasă la părinții actriței.

După ce au colindat plajele exotice și locurile de poveste din Bali, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au întors în România, împreună cu cei trei băieți ai lor: Alexandru, Andrei și Adrian. Însă vacanța nu s-a terminat, căci cei cinci se bucură din plin de vara aceasta și la Șușani, la casa părintească a actriței din „Retreat Vama Veche”, film ce va avea premiera în cinematografele din țară în această toamnă.

Adela Popescu a publicat pe InsaStory mai multe imagini  și un video cu îndeletnicirile lor din aceste zile: în timp ce actrița face „inventarul” prunelor din livadă, copiii mușcă cu poftă din roșille poducție proprie, iar Radu Vâlcan, cum era de așteptat, se ocupă de grătar.

Adela-Popescu-Susani-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Adela Popescu și Radu Vâlcan au pierdut cheile de la cazare

Pe lângă piesajele de vis și relaxare, vacanța din Bali, încheiată recent, a fost și una cu peripeții pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan. Actrița și prezentatorul emisiunii „Insula iubirii” de la Antena 1, erau să înnopteze sub cerul liber, într-o regiune total străină. Ce s-a întâmplat? Adela Popescu și Radu Vâlcan au pierdut cheile de la casa unde erau cazați.

Norocul a fost că Radu Vâlcan are o condiție fizică ce i-a permis să se cațere pe zidul ce înconjoară casa și să deschidă poarta pe dinăuntru. Adela Popescu a documentat întrega „operațiune de salvare” și a postat imaginile pe InstaStory. Actrița a scris în dreptul unei imagini cu Radu Vâlcan: „Eroul nostru”.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton