; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

George Clooney

De la al Doilea Război Mondial, George Clooney trece direct la postapocalipsă

03 July 2019

După „Catch 22', actorul George Clooney a semnat cu Netflix pentru un film postapocaliptic. Adaptarea romanului SF „Good morning, midnight' va fi realizată de scenaristul care-a semnat și „The Revenant'.

Actor, regizor și producător: ca și pentru „Catch 22', George Clooney joacă pe toate fronturile și pentru noua producție Netflix. Lungmetrajul, care nu are încă stabilit un nume, va adapta romanul SF „Good morning, midnight', semnat de Lily Brooks-Dalton. Într-un viitor postapocaliptic, Clooney va fi Augustin, un om de știință care e singur în baza din Arctica și care încearcă să stabilează un contact cu echipajul navei spațiale Aether, care vrea să revină pe Terra.

Adaptarea romanului i-a fost încredințată lui Mark L. Smith, scenaristul de la „The Revenant' și de la viitorul „Star Trek', al lui Quentin Tarantino.

„Nici nu visam ca cineva atât de bun să ne facă această adaptare. Mark este un scenarist pe care-l admirăm de multă vreme. Și suntem la fel de încântați să lucrăm cu Netflix', au declarat George Clooney și Grant Heslov (cofondator al casei de producție Smokehouse Pictures) în The Hollywood Reporter.

„Cartea este puternică, iar adaptarea lui Mark este magnifică. Povestea se învârte în jurul naturii umane și este genul acela de istorie după care se omoară publicul… Ca și mine când am citit scenariul', a mai declarat și Scott Stuber de la Netflix.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare