; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iuliana Tudor & Andreea Marin

De Dragobete, Andreea Marin își amintește de primul sărut: „Cu doi ochi verzi s-a întâmplat povestea… A fost pe furate”

24 February 2017

Andreea Marin a fost invitata Iulianei Tudor în noul sezon al emisiunii sale de la Smart FM, „Petrecerea'. Vedeta noului show „Uite cine dansează!' a povestit detalii neștiute despre petrecerile de altă dată, despre părinți, despre Violeta și despre alți oamenii dragi.

„Sunt un om foarte energic, îmi place să-mi trăiesc viața prin toți porii. Îmi amintesc de petrecerile părinților mei', a spus Andreea Marin.

Despre muzică și petreceri

Întrebată ce muzică ascultă la o petrecere, Andreea a mărturisit cu sinceritate că cea care i-a făcut de curând un playlist este chiar fiica sa, Violeta.

„Am pe telefon un playlist făcut de fiica mea, care include melodiile semnate de Ariana Grande. Ariana este o adolescentă care cânta bine, este sexy, este energică, iar fiica mea este fanul ei. Mai mult, îmi place Rihanna, muzica lui Justin Bieber, Justin Timberlake, Annie Lennox, Adele, dar și muzica românească veche', a mai spus Andreea Marin.

Pe cine ar așeza la masa ei, dacă ar da o petrecere? Andreea a dat cel mai impresionant și neașteptat răspuns:

„Fiica mea nu ar putea lipsi. Este o petrecăreață, la fel ca părinții săi. Aș mai invita și două personaje care au știut întotdeauna să se bucure de viață: părinții mei. Apoi, mi-ar face mare plăcere să o am la masa mea pe Sofia Vicoveanca, pentru că îmi place mult și o respect. Și, nu în ultimul rând, aș invita o tânără artistă pe care o iubesc: Alexandra Ușurelu. Cred că am avea o petrecere cu de toate'.

Andreea Marin si Iuliana Tudor

Despre primul sărut

Pentru că azi este Dragobetele, Iuliana Tudor nu a ratat ocazia și a întrebat-o pe Andreea dacă își mai amintește de primul sărut. Aceasta a rememorat momentul inedit.

„Da. Cu doi ochi verzi s-a întâmplat povestea. Eram o puștoaică, a fost pe furate. S-a întâmplat în școală'.

Cât privește cea mai frumoasă reușită în dragoste, Andreea Marin a continuat.

„Cea mai frumoasă reușită în dragoste a fost copilul meu și, trebuie să recunosc, te legi într-un anume fel de omul alături de care ai un copil. Nu am făcut nimic mai bun în viață decât acest copil', a mai spus vedeta TV.

La întrebarea: „Până unde te dăruiești unui bărbat?', Andreea a răspuns cu aceeași sinceritate: „Până mult prea departe, iar acest lucru, dacă nu ai un partener pe măsura sentimentelor tale, poate fi luat drept «așa mi se cuvine». Și aici este vorba de echilibru. Așa ajunge celălalt să creadă că totul i se cuvine'.

Despre căsătorie și dragoste de la prima vedere

„Mai cred în căsătorie. De ce nu? Până la urmă, este o chestiune de viziune, de opțiune, de chimie', a mărturisit Andreea Marin. Tot ea i-a mai spus Iulianei Tudor ce crede despre dragostea la prima vedere.

„Cred în dragoste la prima vedere. Mi s-a întâmplat și îmi place ideea asta, atracția aceasta dincolo de cuvinte, pentru că îmi place să trăiesc cu pasiune', a mai spus Andreea Marin.

Interviul integral dat de Andreea Marin Iulianei Tudor, în această seara, de la ora 19.00, la Smart FM.

Citește și: FOTO. Iată-i pe cei 12 concurenți ai show-ului „Uite cine dansează' (Pro TV)

Marius Manole, primul concurent al show-ului de dans de la Pro TV. Când începe urmașul „Dansez pentru tine'

Mihaela Rădulescu și Cabral Ibacka vor fi gazdele unui nou show de dans, la ProTV

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare