; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De doi bani speranţă pentru Real

03 May 2011

Josep Guardiola, antrenorul catalanilor, şi-a început conferinţa de presă spunând că se aşteaptă la un meci tensionat pe Nou Camp, în această seară, chiar şi după ce golurile lui Leo Messi (foto stânga) au ajutat-o pe Barca să bată Realul lui Mourinho în deplasare cu 2-0.

Cu toate acestea – şi ţinând cont de forţa madrilenilor, cu Cristiano Ronaldo (foto dr.) în prim-plan – doar un miracol pare s-o mai poată împiedica pe Barcelona să ajungă, pe 25 mai, pe Wembley, în a doua sa finală de Liga Campionilor din ultimii trei ani.

Acolo o va aştepta, probabil, Manchester United, care a câştigat cu acelaşi scor în deplasarea de la Schalke, din cealaltă semifinală, şi vrea să răzbune înfrângerea din finala de acum doi ani, când Barcelona a bătut-o tot cu 2-0.

Portugalia la putere!

Şi în Europa League se anunţă o rundă interesantă în returul semifinalelor, ambele programate joi. Porto trebuie să protejeze un confortabil avantaj de 5-1 în deplasarea de la Villareal, în vreme ce Braga speră să întoarcă înfrângerea cu 1-2 de la conaţionala Benfica Lisabona, pentru a împiedica eternul derby lusitan în finala de la Dublin, de pe 18 mai.

Iată lista completă a meciurilor difuzate în aceste zile pe posturile autohtone:

Liga Campionilor – semifinale

Azi (3 mai)

FC Barcelona – Real Madrid, ora 21.45, TVR 1

Miercuri (4 mai)

Manchester United – Schalke 04, ora 21.45, TVR 1


Europa League – semifinale

Joi (5 mai)

Villareal – FC Porto, ora 22.00, Sport.ro

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare