; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Duck Dynasty

De Crăciun, History are ediții speciale „Legenda lui Shelby” și „Dinastia Rațelor”

16 December 2014

History va difuza două episoade speciale de Crăciun din seriile „Legenda lui Shelby, Omul mlaștinii' și „Dinastia Rațelor'. Episoadele speciale vor fi transmise pe 17 și 18 decembrie.

[Not a valid template]

Miercuri, la 20:30, primul episod va prezenta „Crăciunul lui Shelby', în care Shelby Stanga, Omul mlaștinii, își îmbracă hainele de Moș Crăciun și o recrutează pe verișoara Belinda în misiunea de a găsi cele mai bune artefacte drept cadouri pentru cei dragi. După ce sare, fără a sta pe gânduri, pe plugul său transformat în sanie adaptată pentru mlaștină, Shelby transportă comori precum un colier din dinți de aligator sau o bandană pentru cap din piele de șarpe. În plus, o surprinde pe vecina sa RJ de cinci ani cu o mini replică a unei corăbii de pirați. În timp ce Shelby se întoarce acasă, el descoperă motivul pentru care în acest sezon este răsplătit cu un cadou pe măsură.

Joi, la 20:00, episodul special din „Dinastia rațelor', intitulat „Un Crăciun țărănesc', îl va arăta pe Willie căruia i-a venit rândul să facă pe Moșul la biserica locală. Mai mult, anul acesta Unchiul Si vine și strică petrecerea, iar familia se strânge la casa lui Phil și a doamnei Kay pentru a celebra sărbătorile într-un mod cu adevărat țărănesc.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare