; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Downtown abbey sez 2 christmas 2

De Crăciun, Happy Channel va difuza comedii romantice și episoade speciale din „Downton Abbey”

20 December 2016

Duminică, pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun, Happy Channel le-a pregătit telespectatorilor un program special: postul a programat filme de Crăciun și episoade speciale din serialul de epocă 'Downton Abbey'. Mai multe detalii, în cele ce urmează:

Scenă din „Christmas Tail'

Scenă din „Christmas Tail'

În prima parte a zilei, telespectatorii vor urmări comedii romantice: 'O minune de cățel' ('The Christmas Shepherd'), 'Globul de zăpadă' ('A Snow Globe Christmas'), 'Cuplați de Sărbători' ('Hitched for Holidays'), Crăciun în Louisiana' („Christmas on the Bayou'), iar spre seară Downton Abbey' vine cu episoade speciale de Crăciun, după care urmează alte două filme de top: Un cadou de Crăciun' („Christmas Tail') și Căsătoriți de Crăciun' („Christmas Wedding Date').

christmas-wedding-date

Scenă din filmul Căsătoriți de Crăciun' („Christmas Wedding Date')

Filmul 'O minune de cățel' ('The Christmas Shepherd'), ce va fi difuzat dimineața, la 9:00, prezintă povestea lui Sally Brown, autoare de cărți pentru copii. După moartea soțului, cățelul Buddy este singura amintire care îi rămâne. Însă, după o furtună puternică Buddy se pierde, iar căutarea lui provoacă o serie de evenimente în urma cărora Sally va găsi mai mult decât se așteaptă.

Apoi, de la 11:00, Happy Channel difuzează filmul 'Globul de zăpadă' ('A Snow Globe Christmas'). Privind într-un glob de cristal, o tânără se trezește transportată în lumea pe care tocmai o admirase.

downtown-abbey-sez-2-christmas-2

Maggie Smith, în serialul 'Downton Abbey'

Timp de trei ore, de la 17:00 la 20:00, vă puteți reîntâlni cu personajele din serialul de epocă 'Downton Abbey', într-un cadru de poveste, în care vom vedea cum se sărbătorea Crăciunul acum mai bine de un secol.

Când doi părinți singuri se luptă pe un cățel pe care îl ofere cadou copiilor lor, se lasă cu o nouă poveste de dragoste. Totul se întâmplă în filmul Un cadou de Crăciun' („Christmas Tail'), de la 20:00.

Ce se întâmplă când te întorci după mai mult timp acasă, de sărbători? Participi la o nuntă, te revezi cu vechii prieteni și… veți afla duminică, 25 decembrie, de la 22:00, vizionând filmul Căsătoriți de Crăciun' („Christmas Wedding Date').

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

FOTO. Postul TNT sărbătorește Crăciunul cu un maraton „Star Trek'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare