; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

De cine e îndrăgostită Adela Popescu?

24 November 2010

Concurenta de la Dansez pentru tine' şi interpreta lui Carmen din telenovela Iubire şi onoare' este pur şi simplu îndrăgostită de maşina ei, un Mitsubishi Pajero cu dotări de top şi cu un motor de 200 CP.

.

Adela va conduce această maşină timp de un an, ca urmare a parteneriatului semnat cu importatorul mărcii nipone pe piaţa românească.

Alegerea Adelei Popescu nu este deloc surprinzătoare, actriţa fiind atrasă de maşinile mari. Îmi dau sentimentul de siguranţă, iar maşina pe care o conduc acum îmbină, într-un mod ideal, siguranţa pe orice tip de drum. În zona de off-road, este o maşină de dimensiuni medii extrem de puternică, iar în oraş este ideală. Îmi plac maşinile în două uşi, iar acest model clasic, sport este maşina pe care mi-am dorit să o conduc dintotdeauna', spune vedeta Acasă.

Pentru că Mişu, aşa cum îşi alintă Adela noul partener de drum, este o maşină încăpătoare, vedeta se pregăteşte să-i umple portbagajul cu cadouri pentru cei dragi de Crăciun, când va merge să-şi petreacă Sărbătorile de iarnă acasă, la Şuşani.

De-abia aştept să facem o plimbare la Şuşani, pe uliţele satului, unde noul meu 4X4 se va descurca excelent. O să am loc suficient pentru cadouri, iar bunicul mă aşteaptă pentru că i-am promis o plimbare.'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare