Homepage  / Vedete străine

De ce vrea să renunțe Kate Middleton la aparițiile publice. Soția prințului William are un motiv întemeiat

De ce vrea să renunțe Kate Middleton la aparițiile publice. Soția prințului William are un motiv întemeiat
14

de Roxana Mirea,

Kate Middleton și-a surprins fanii cu ultimele sale apariții, însă este posibil ca prințesa să fie văzută tot mai rar în spațiul public, în următorea perioadă. Soția prințului William are un motiv întemeiat pentru care nu vrea să mai participe la următoarele evenimente. 

Kate Middleton este o mamă devotată

Deși Kate Middleton a reușit să surprindă și să încânte fanii cu apariții la Trooping the Colour și Wimbledon la începutul acestei veri, nu vă așteptați să o vedeți la evenimentele viitoare – potrivit unor surse, Prințesa de Wales își focusează întreaga atenția asupra copiilor ei, în timp ce se luptă și cu cancerul, potrivit instyle.com.

Potrivit unei persoane din interiorul Palatului Buckingham care a vorbit cu The Daily Beast, calendarul lui Kate este gol în săptămânile următoare, în condițiile în care, în mod tradițional, în septembrie ar începe cu angajamente regale care se extind până la Crăciun. „Nu este încă nimic în agenda ei. Am înțeles că oamenii vor trebui să se obișnuiască să o vadă mult mai puțin pe Kate”, a dezvăluit sursa. „Prioritatea ei acum va fi familia și copiii. Cel mai mic dintre copii, Louis, are doar 6 ani.” 

Persoana din interior a continuat: „Ca o mulțime de oameni care au o întâlnire cu mortalitatea, Kate va acorda prioritate lucrurilor care contează pentru ea de acum înainte. În cazul ei, asta înseamnă copiii ei”.  

Kate Middleton, apariție surpriză într-un videoclip dedicat echipei olimpice britanice  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Kate s-a gândit mult și la Regele Charles, care se confruntă și el cu cancerul. „Cancerul lui Charles nu a dispărut, palatul a spus acest lucru și, pentru a fi brutal de sincer, noțiunea odată populară că el va trăi până la o vârstă similară cu cea a mamei sale [94] sau a tatălui său [99] este acum mai puțin răspândită”, a adăugat o altă sursă. „Cred că acest lucru a făcut-o pe Kate să se gândească la faptul că s-ar putea să mai aibă doar câțiva ani de libertate. Ce vrea să facă? Să își crească copiii și să facă tot posibilul să îi pregătească pentru viața care îi așteaptă.” 

În ceea ce privește calendarul lui Kate din această săptămână, ea și restul familiei regale sunt în vacanță la Balmoral pentru deschiderea sezonului de vânătoare de cocoși de munte, care a avut loc luni, 12 august, și care este denumit „Glorious Twelfth”. 

„Balmoral este practic o cabană de vânătoare victoriană foarte luxoasă. Asta este ceea ce faci acolo: Ieși la vânătoare, pescuiești și iei prânzul în cabană”, a declarat un prieten al familiei regale. „Este un ritual important pentru Kate și William să își ducă copiii acolo pentru Glorious Twelfth.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton