Homepage  / Vedete româneşti

De ce frații Eram vorbesc în franceză la „America Express”. Detaliul care a atras atenția telespectatorilor are o explicație interesantă

De ce frații Eram vorbesc în franceză la „America Express”. Detaliul care a atras atenția telespectatorilor are o explicație interesantă
18

de Redactia Tvmania

Aris Melkior și Alexia Eram continuă să facă furori la „America Express”. Copiii Andreei Esca sunt preferații publicului, însă un amănunt a atras atenția telespectatorilor și i-a determinat să-și ridice anumite semne de întrebare.

Motivul pentru care frații Alexia Eram și Aris Melkior vorbesc în franceză la „America Express”

Fanii emisiunii „America Express” au observat că există anumite momente când Alexia și Aris preferă să discute în limba franceză, nu în limba română. Explicația este una mai simplă decât am crede, însă, și nu are legătură cu vreo strategie secretă a fraților.

Tatăl lor, Alexandre Eram este de origine franceză, iar el și-a dorit nespus ca cei doi copii ai săi să cunoască limba lui nativă. Alexia și Aris au învățat franceză încă de la o vârstă fragedă și au urmat cursurile unui liceu cu predare în limba franceză. Așadar, le este lejer să comunice în limba nativă a tatălui lor atunci când au de dezbătut un subiect.

În familia Esca-Eram se vorbește româna și franceza. Alegerea ține de echilibru, spune Alexandre Eram. „De la început am încercat ca eu să vorbesc în franceză cu copiii, iar Andreea în română. Am încercat să păstrăm un echilibru în casă”, a declarat Alexandre Eram.

„Inițial vorbeam și eu cu Alexia în franceză pentru că am gândit că, stând în România, va învăța oricum românește. Când a venit Aris deja mă plictisisem, așa că am vorbit în românește”, rememorează Esca. „Acum le vorbesc și în franceză și în română”, povestea cu ani în urmă, Andreea Esca, într-un interviu acordat pentru Gândul.

Alexia Eram și fratele său mai mic, Aris Melkior, participă în calitate de concurenți la emisiunea „America Express” de pe Antena 1. Recent, în cadrul unui podcast condus de Giulia Anghelescu, care la rândul ei este concurentă în aceeași emisiune, Alexia și Aris au dezvăluit detalii despre perioada copilăriei și adolescenței lor.

Andreea Esca, despre plecarea sa de la Pro TVIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Aris Melkior a fost exmatriculat de la liceu

Ambii au studiat la Liceul Francez Anna de Noailles, liceu pe care cei doi l-au descris ca fiind unul foate strict. „Dacă aveam trei absențe sau întârzieri nemotivate aveam detenție sâmbăta. Am ajuns o dată, dar nu pentru întârziere, alte lucruri. Ne dădeau teme, lucruri de făcut care aveau legătură cu greșeala pe care ai făcut-o, ca să o înțelegi”, a explicat Alexia Eram, în podcastul „Badassmom”.

Povestea ei a fost completată de Aris, care a mărturisit pentru prima dată că a fost exmatriculat din liceu o săptămână. „Mai rău decât detenția este să fii exmatriculat. Am fost exmatriculat o săptămână. Mi se pare o prostie pentru că nu faci nimic. Nu-ți dau nicio temă, nu faci nimic. Mie nu mi-au dat nimic. Eu eram foarte fericit”, a povestit Aris Eram.

Alexandre Eram și Andreea Esca s-au cunoscut la o petrecere

Alexandre Eram, în vârstă de 53 de ani, s-a născut în Statele Unite ale Americii și a crescut într-un cartier din Michigan, ulterior familia sa a luat decizia de a se muta în Franța, mama lui fiind franțuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean.

Andreea Esca și Alexandre Eram s-au cunoscut la o petrecere în România, iar povestea lor de dragoste durează și în ziua de astăzi.

Sursă foto: Instagram Andreea Esca – Alexia Eram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton